Αγαπάμε την ομορφιά και το στυλ σαν φιλοσοφία, σαν τρόπο ζωής (σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΝΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΡΩΜΑ LUXURY WEDDING ARTISTS»

Επικοινωνούμε με το ζευγάρι και καταλαβαίνουμε από το πρώτο κιόλας ραντεβού τι πραγματικά χρειάζεται, του διευρύνουμε την φαντασία με τις προτάσεις μας και τέλος ολοκληρώνουμε σαν εικόνα -μπορούμε να το πούμε και προσομοίωση –το τι έχει φανταστεί στον συγκεκριμένο χώρο μετά από τις δικές μας προτάσεις.

Τα μελλόνυμφα ζευγάρια μας εμπιστεύονται όχι μόνο για τις υπηρεσίες ακριβείας που προσφέρουμε, αλλά επειδή από το πρώτο μας ραντεβού ακούμε προσεκτικά και είμαστε σε θέση μετά από 30 χρόνια εμπειρίας να αντιλαμβανόμαστε τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ζευγαριού, γιατί πραγματικά κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό όπως μοναδικές είναι οι στιγμές που μοιράστηκαν στις ζωές τους.

Καθοδηγούμε, συμβουλεύουμε, από τα είδη των λουλουδιών, τη χρωματική παλέτα που προσφέρεται κάθε εποχή στα λουλούδια, τα υλικά και την ποιότητα που ταιριάζουν σε κάθε δημιουργία, όπως για π.χ. κορδέλα από βελούδο στο νυφικό μπουκέτο σε μπορντό χρώμα τον Χειμώνα, αν μας ταιριάζει στην χρωματική παλέτα που θα δουλέψουμε.

Ύφασμα, που θα κάνουμε κορδέλα από ταφτά στο νυφικό μπουκέτο, αν το νυφικό είναι από το ίδιο ύφασμα. Κανένα event δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ζωντάνια, χωρίς ζωή χωρίς φρέσκα λουλούδια. Δε νομίζετε;  Επιλέγουμε, Παραγγέλνουμε, Σχεδιάζουμε, Δημιουργούμε.

Love the look and feel of fresh flowers

Δημιουργούμε εμπειρίες. Πιστεύουμε στη δύναμη που προκαλούν τα φρέσκα λουλούδια. Είμαστε εκεί για να ρυθμίσουμε την παραμικρή λεπτομέρεια.

Προτεραιότητά μας είναι να χρησιμοποιούμε ειδικές βάσεις στα λουλούδια οικολογικές, που τα διατηρούν φρέσκα την ημέρα του γάμου σας αλλά και τις επόμενες μέρες.

Καταλυτικός παράγοντας για την επιλογή των λουλουδιών και γενικότερα της διακόσμησης στην εκκλησία, είναι σαφώς ο χώρος που θα τελεστεί το μυστήριο.

Κάθε χώρος είτε εξωτερικός είτε εκκλησία προσφέρεται διαφορετικά για διακόσμηση στα λουλούδια, σαν είδος και σαν χρωματική παλέτα, αλλά και σαν στοιχεία διακόσμησης όπως για παράδειγμα αν θα χρησιμοποιήσουμε ξύλο λευκό, ξύλο σε καφέ πιο ανοιχτή ή πιο vintage απόχρωση.

Εκεί έγκειται στο ότι κάθε γάμος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ποτέ ίδιος με άλλον κι αυτό γιατί κάθε ζευγάρι βάζει την δική του πινελιά της προσωπικότητάς του.

Έτσι κάθε γάμος στον ίδιο χώρο από τον ίδιο επαγγελματία μπορεί και πρέπει να είναι ξεχωριστός.

Δεν μας αρέσουν οι κόπιες και ας είναι αυτό το πιο εύκολο για εμάς.

Μας αρέσουν οι προκλήσεις. Μας ενθουσιάζουν. Με πολύ υπομονή και δουλειά εκτός ωραρίου επικοινωνούμε με πολλά ζευγάρια από το εξωτερικό που μας επιλέγουν για να κλείσουν τον γάμο τους ή την βάπτιση του παιδιού τους. Ιρλανδία, Ελβετία, Γερμανία, Νορβηγία, Αγγλία είναι χώρες που ζουν δικά μας παιδιά, Έλληνες, έψαξαν, μας βρήκαν και μας εμπιστεύτηκαν. Από το προσκλητήριο, την μπομπονιέρα, τη διακόσμηση και όλο το Βαπτιστικό πακέτο με τη λαμπάδα, τα λαδόπανα, το ρούχο.

Η χαρά και η ικανοποίησή μας διπλή όταν κοιταζόμαστε στην Εκκλησία πολλές φορές και βλέπουμε πως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την οργάνωση και τη διακόσμηση του γάμου με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες και στο budget του κάθε ζευγαριού, αρχής γενομένης από τα προσκλητήρια, τα οποία θα «προετοιμάσουν» τους καλεσμένους για το στυλ και το ύφος που θα έχει ο γάμος, μέχρι το styling στα λουλούδια, τη διακόσμηση της εκκλησίας καθώς και τη διακόσμηση με συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια στα τραπέζια των καλεσμένων.

Το concept του κάθε γάμου υλοποιείται αποκλειστικά από την ομάδα μας πάντα με βάση τη Μοναδικότητα του κάθε ζευγαριού.

Οι ανθοσυνθέσεις  μας  στη διακόσμηση των γάμων δημιουργούνται από φρέσκα λουλούδια που εισάγονται αποκλειστικά για εσάς από το εξωτερικό.

Ενημερωνόμαστε κάθε χρόνο για τις νέες τάσεις στη διακόσμηση καθώς και για ό,τι καινούριο υπάρχει στο χώρο των λουλουδιών, μέσα από εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επί 30 συναπτά έτη βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο, του λουλουδιού και της διακόσμησης του Γάμου και της Βάπτισης.

Στόχος μας να δώσουμε ταυτότητα στον γάμο σας και στη βάπτιση του μωρού σας, ώστε να «κουμπώσει» στον χαρακτήρα και το στυλ του ζευγαριού.

Να δημιουργούμε ιδέες και  να κάνουμε πράξη ό,τι έχετε ονειρευτεί.

Στόχος και προσδοκία να ξεπεράσουμε το αναμενόμενο του ζευγαριού

Ο τέλειος γάμος για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικός, δεν είναι θέμα χρημάτων πάντα.

Επειδή η πρώτη ύλη -τα λουλούδια- είναι το εύκολο κομμάτι για εμάς μπορούμε να κατευθύνουμε το ζευγάρι σε πιο οικονομικές λύσεις, χωρίς όμως να στερήσουμε το αρχικό αισθητικό αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό του. Αυτή είναι και η επιτυχία για εμάς. Να νιώσουν ασφαλείς και χαρούμενοι γιατί ακριβώς μπορούν να πάρουν αυτό που έχουν φανταστεί στα δικά τους μέτρα.

Πρόκληση για εμάς είναι τα ζευγάρια με low budget να εκπλαγούν από το αποτέλεσμα που θα προσφέρουμε.

Στηρίζουμε τους Θρησκευτικούς Γάμους γι’ αυτό και προσπαθούμε να δώσουμε το τέλειο αποτέλεσμα για όλα τα budget.

Το ζητούμενό μας πάντα είναι ένα. Να καταλάβουμε και να νιώσουμε τι ακριβώς θα ήθελε να δει η νύφη μας στην εκκλησία. Ενθουσιαζόμαστε σε κάθε γάμο όταν βλέπουμε τη νύφη μπαίνοντας στην εκκλησία επίσης να ενθουσιάζεται από το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς.

Διακοσμούμε πάντα με λουλούδια, υλικά και υφάσματα υψηλής ποιότητας σεβόμενοι την πιο σημαντική μέρα του ζευγαριού.

Αγαπάμε τους outdoor  γάμους σε παρεκκλήσια είτε στη θάλασσα είτε σε φυσικό πράσινο περιβάλλον.

Στους γάμους στη θάλασσα ψηφίζουμε γαλάζιες ορτανσίες με οικογενειακή χρωματική παλέτα και υλικά από θαλασσόξυλο. Η αρμονία σε όλο της το μεγαλείο.

Το αν το ζευγάρι θελήσει την ένταση στα χρώματα ή θέλει να κυμανθεί σε παστέλ αποχρώσεις προκύπτει μέσα από τα επόμενα ραντεβού.

Καμάρες σε λευκό ξύλο με αέρινα υφάσματα στην αμμουδιά θα αποτελέσουν statement .

Γωνίες με καπέλα για τους καλεσμένους και σαγιονάρες για το πάρτι μπορούν να δημιουργηθούν σε βάσεις που θα ταιριάζουν στο concept.

Γλυκά για το welcome table επίσης στα χρώματα της θάλασσας. Δεν μπορούμε βεβαίως να παραλείψουμε και τις μπομπονιέρες -δώρα καλεσμένων- που θα πρέπει και αυτές να έχουν μια θεματική και χρωματική συνοχή.

Για τους γάμους σε φυσικό πράσινο περιβάλλον προτείνουμε λιγότερο πράσινο χρώμα και επιμένουμε στο χρώμα. Όποιο χρώμα ταιριάζει στο στυλ του ζευγαριού, είτε με περισσότερη ένταση είτε με λιγότερη, το κλειδί είναι περισσότερα λουλούδια και μικρή ποσότητα φυλλώματος. Αγαπημένος συνδυασμός το φουξ-μωβ με baby pink και παστέλ σομόν αποχρώσεις καθώς και το burgundy σαν χρώμα με γαλάζιες λεπτομέρειες  ή με σομόν λεπτομέρειες.

Εδώ αγαπάμε το ξύλο στο φυσικό του χρώμα με λεπτομέρειες από vintage στοιχεία.

Το γυαλί σαν στοιχείο μας αρέσει σε όλους τους γάμους.

Δίνουμε ζωή στα όνειρα του ζευγαριού με ζωντανά λουλούδια όπως ζωντανός πρέπει να είναι και ο γάμος. Δεν νοείται μια καινούρια να ξεκινήσει καινούρια ζωή με ψεύτικα ή με diy λουλούδια.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και μετά από εκατοντάδες γάμους είμαστε σε θέση να μπορούμε να καταλάβουμε από το πρώτο κιόλας ραντεβού το concept που θα εντυπωσίαζε τη νύφη.

Το concept το χτίζουμε με το ζευγάρι δίνοντας πάντα βαρύτητα στο τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται «εν λευκώ» και εντυπωσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Μας αρέσουν οι μινιμαλιστικές γραμμές, αγαπάμε την υπερβολή με μέτρο. Συγκινούμαστε κάθε φορά που ο πατέρας παραδίδει τη Νύφη.

Αγαπημένα μας λουλούδια με χαρακτήρα είναι οι ορτανσίες, οι παιώνιες και τα delfinium.

Γρηγορίου Λαμπράκη 152, Θεσσαλονίκη

τ. 2310 920879

e. info@aroma-wedding.gr

w. aroma-wedding.gr

f. άρωμα – Luxury Wedding Artists

i. aroma_luxury_wedding_artists