Τα τυχερά ζευγάρια παρέλαβαν τα δώρα τους

Είναι σίγουρα ευτυχισμένοι και αισθάνονται πολύ τυχεροί που βρήκαν ο ένας τον άλλον!

Μερικά όμως από τα νεόνυμφα και μελλόνυμφα ζευγάρια που πήραν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ»  πήραν ένα επιπλέον δώρο γάμου που δεν ήταν στη «λίστα γάμου» τους αλλά στη… λίστα ευχών τους!

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, τα στελέχη του ομίλου του SOPadv και οι συνεργάτες του που δωροθέτησαν τα υπέροχα extra wedding presents, υποδέχθηκαν τα 4 ζευγάρια που αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης στο γραφείο της συμβολαιογράφου Σταματίας Μ. Μαθιουδάκη, παρουσία του νομικού συμβούλου Παύλου Ι. Καρκάλη, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Στη συνέχεια, απόλαυσαν στη βεράντα των γραφείων του περιοδικού ένα υπέροχο party απονομής, με μουσική, welcome drinks και finger food.

Μια επιπλέον έκπληξη περίμενε τους νικητές, ένα κόκκινο, φλογερό σαν τον έρωτα, πουγκί που περιείχε δύο κούπες με τα ονόματά τους για να απολαμβάνουν κάθε πρωί στο καινούριο τους σπίτι μαζί τον καφέ τους!

Το 1ο Δώρο, ένα σετ καναπέδων αξίας 2.200€ της εταιρείας Έπιπλα Μαρμαρίδης απένειμε στους Κωνσταντίνα Καρολίδου & Γιώργο Τσούκο η κ. Μαρμαρίδου και ο κ. Κ. Μαρμαρίδης.

Το 2ο Δώρο ένα ηλεκτρικό Scooter της εταιρείας Electric Moto, αξίας 1.540€, προσφορά του περιοδικού «Προτάσεις Γάμου» κέρδισαν οι Ευγενία Κατσάρα & Γιώργος Αλεξίου.

Το 3ο Δώρο, ένα 4ήμερο στο Privée Santorini, αξίας 1.000€, προσφορά του ομίλου Privée Event έλαβαν  οι Κυριακή Μπιλιούρη & Ιωάννης Δαμανάλης από τον κ. Θάνο Καρούμπα, υπεύθυνο του ομίλου Privée Events.

Το 4ο Δώρο, ένα 6ήμερο στο Mouzaki Palace, αξίας 1.000€, προσφορά του Gamosogranosi.gr κέρδισαν οι Κωνσταντίνα Στεργίου & Γεώργιος Μιμηλίδης (το δώρο παρέλαβε μόνη της η Κωνσταντίνα καθώς ο Γιώργος απουσίαζε για λόγους εργασίας).

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους τα χιλιάδες ζευγάρια που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, τους μεγάλους χορηγούς μας: ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ PRIVEE EVENTSGAMOSORGANOSI.GR για την υποστήριξη τους τη Λία και τον Σωτήρη Τρυψάνη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, όπως και το BouchéeCatering για το buffet της εκδήλωσης.

Weddings 2024

Νέα σεζόν,  Νέα ζευγάρια,  Νέο τεύχος &
Νέος διαγωνισμός με… ακόμη μεγαλύτερα δώρα για το  2024!

To “Προτάσεις Γάμου” μετά από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά της Β. Ελλάδος μεγαλώνει και πλέον θα είναι πανελλαδικής εμβέλειας! Έτσι στον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς έχουν δικαίωμα συμμετοχής μελλόνυμφα  ζευγάρια, τα οποία θα πραγματοποιήσουν αποδεδειγμένα τον θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο τους σε όλη την Ελλάδα και στο χρονικό διάστημα, από 01/01/2024 μέχρι  31/12/2024.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν  01/07/2023, θα ολοκληρωθούν την 31/12/2023 και όλες οι συμμετοχές θα αποκτούν αυτόματα και πέρα από την συμμετοχή τους, ιδιαίτερα προνόμια και πρόσβαση σε πολύ χρήσιμες προτάσεις, προσφορές, εκπτώσεις και δώρα από τους συνεργάτες του περιοδικού και γενικότερα της εκδότριας εταιρείας SOPadv.

Τα δώρα, μάλιστα της μεγάλης ετήσιας κλήρωσης είναι περισσότερα και πολύ μεγαλύτερης αξίας, χάρη βέβαια στην παρουσία και την υποστήριξη που μας προσφέρουν οι μεγάλοι χορηγοί μας!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς σε λίγες ημέρες,  θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του νέου διαγωνισμού και η παρουσίαση των δώρων για το 2024.

www.instagram.com/protaseisgamou