χειμωνιάτικου γάμου

Σε αυτό το άρθρο θα καταλάβετε γιατί αξίζει να κάνετε τον γάμο σας τον χειμώνα.

Οι γάμοι το χειμώνα αυξάνονται… επικίνδυνα. Ναι, σίγουρα, οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι υπέροχοι, αλλά έχουν και αυτοί τα μειονεκτήματά τους. Ο καύσωνας μπορεί να επηρεάσει τόσο το μακιγιάζ, όσο και το χτένισμα της νύφης. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τη διάθεση των καλεσμένων σας. Από την άλλη, ένας χειμωνιάτικος γάμος μπορεί να σας χαρίσει μαγικές φωτογραφίες στο χιόνι, ένα πιο ζεστό décor και να είστε σίγουρες ότι το χτένισμα και το μακιγιάζ σας θα μείνουν στη θέση τους!

Ακόμη σκέφτεστε αν ένας χειμωνιάτικος γάμος είναι, τελικά, καλή επιλογή; Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα ενός χειμωνιάτικου γάμου που αναμένεται να σας… ζεστάνουν. Μεταξύ άλλων, θα έχετε λιγότερο άγχος για τον καιρό και καλύτερα deals στις αίθουσες δεξιώσεων. Δείτε στη συνέχεια τη λίστα μας με τα θετικά του να παντρεύεται κανείς τους πιο ψυχρούς μήνες του έτους.

#1: Λιγότερο άγχος

Πρώτα από όλα, ένα πράγμα που αγαπάμε στους γάμους που γίνονται χειμώνα, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει το άγχος για τον καιρό, αφού ούτως ή άλλως η τελετή και η γαμήλια δεξίωση θα γίνουν σε εσωτερικό χώρο. Ο φόβος της βροχής και του ισχυρού ανέμου μπορεί να κάνει την οργάνωση του γάμου πολύ αγχωτική και πιθανότατα και πιο ακριβή από το αναμενόμενο, αφού μπορεί να χρειαστεί και μία τέντα έκτακτης ανάγκης, ή κάποιου άλλου είδους plan b. Έτσι, αν βγάλουμε τη Μητέρα Φύση από την εξίσωση, όλα γίνονται πιο εύκολα για εσάς, αλλά και για τους καλεσμένους σας.

Λιγότερο άγχος

 

#2: Περισσότερες ημερομηνίες και καλύτερες τιμές

Τα περισσότερα μέρη για τις γαμήλιες δεξιώσεις κλείνουν από νωρίς για τους καλοκαιρινούς μήνες και οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές, πράγμα που δεν συμβαίνει και τον χειμώνα. Από την άλλη, τα ίδια μέρη είναι συχνά διαθέσιμα σε πολύ καλύτερη τιμή τους χειμερινούς μήνες. Καθώς, επίσης, αυτοί οι μήνες δεν είναι τόσο γεμάτοι όσο οι καλοκαιρινοί, οι επαγγελματίες του γάμου θα μπορούν να στρέψουν όλη τους την προσοχή σε εσάς και στον δικό σας γάμο.

#4: Bonus (και δωρεάν) διακόσμηση

Αν και αυτός πιθανότατα να μην είναι ο πρωταρχικός λόγος που θα επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας τον χειμώνα, έχετε και το πλεονέκτημα των εξτρά διακοσμητικών λόγω της εορταστικής περιόδου. Οι περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη διακοσμημένο τον χώρο, πράγμα που θα δώσει ακόμη πιο εορταστική νότα στη μέρα σας.

χειμωνιάτικου γάμου

#5: Είναι κάτι πέρα από τα συνηθισμένα

Ας το παραδεχτούμε, ένας γάμος τον χειμώνα δεν είναι συνηθισμένος. Από τις χρωματικές παλέτες μέχρι τα λουλούδια και τη διακόσμηση, έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό. Αν το στιλ σας είναι ρομαντικό, μπορείτε να επιλέξετε χειμωνιάτικο λευκό με πλούσιο πράσινο, ενώ αν θέλετε ένα ρουστίκ vibe, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο και πιο έντονα, ζεστά χρώματα. Μπορείτε να αγκαλιάσετε την εποχή με ζεστές κουβέρτες για τους καλεσμένους σας στον χώρο της δεξίωσης, αλλά και ζεστά ροφήματα αντί για παγωμένα cocktails.

χειμωνιάτικου γάμου

Τελικά, μετά από όλα αυτά, σας φαίνεται πιο δελεαστική η ιδέα ενός χειμωνιάτικου γόμου; Ή προτιμάτε έναν γάμο τους πιο θερμούς μήνες;

χειμωνιάτικος γάμος

Βάσια Καττή