Βάφτιση με θέμα την κολοκύθα

 Η βάφτιση της μικρής Αριάδνη έγινε τέλη Σεπτεμβρίου , σε αυτή τη γλυκιά μετάβαση που την καλοκαιρινή ζέστη την διαδέχονται τα όμορφα χρώματα του φθινοπώρου και οι δύο εποχές μοιάζουν για λίγο να συνυπάρχουν.

 Η βάφτιση της Αριάδνη με τους γονείς της

Η Ζωή και ο Χρήστος, οι γονείς της Αριάδνης, για την βάφτιση της κόρης τους επέλεξαν τον γραφικό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που βρίσκεται στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης –μόλις μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, σε ένα γαλήνιο, καταπράσινο τοπίο.

τα γλυκά της βάφτισης
το στολισμένο τραπέζι της βάφτιση με κολοκύθες

Συνδυάζοντας λοιπόν την εποχή, την φύση και την πρωτοτυπία, το θέμα της βάφτισης ήταν η κολοκύθα!

Η Ζωή και ο Χρήστος, οι γονείς της Αριάδνης
η μαμά μαζί με την μικρούλα  πριν την βάφτιση

Η μικρή Αριάδνη κατέφτασε στην εκκλησία με μια εντυπωσιακή τουτού στο χρώμα του σάπιου μήλου και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον τεράστιο φιόγκο που φορούσε στο κεφαλάκι της .

Μετά το μυστήριο η μικρή κοιμήθηκε εξαντλημένη στην αγκαλιά της μαμάς της. Πρόλαβε όμως να βγάλει χαρούμενες και ευφάνταστες αναμνηστικές φωτογραφίες με την νονά της, την Διαλεχτή, και με τους γονείς της.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να την θαυμάζουν και στην pre baptism φωτογράφισή της, καθώς είχε δημιουργηθεί Βιβλίο Ευχών για τη βάφτιση. Έτσι ώστε να μπορεί και η ίδια, όταν λίγο θα μεγαλώσει, να γευτεί την αγάπη που την περιέβαλε εκείνη τη μέρα.

About the photographer

Βλέπουμε το κόσμος σας μέσα από τα μάτια μας .. Έναν κόσμο που για τον καθένα σας ξεχωριστά άλλα και για μας είναι διαφορετικός. Και αυτό είναι που μας κάνει ξεχωριστούς. Ξεχωριστούς στην καθημερινότητα μας, ξεχωριστούς και μια τέτοια μέρα, σημαντική για το καθένα με διαφορετικό τρόπο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι μου με την φωτογραφία. Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, συγκινήσεις, ένα ταξίδι που δε βαριέσαι ποτέ… γιατί το ταξίδι αυτό είναι γεματό έμπνευση και αγάπη!  Σημείο εστίασης, τα χαμογελά σας και η κάθε μοναδική σας στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη για μια ζωή! Είμαστε εδώ για σας.. Με πολλή αγάπη kartophotography.

The Baptism Credits

Φωτογράφος: Karto Photography || Βαπτιστικά Ρούχα: Marasil || Κόσμημα: Kosmima 24 || Στολισμός: Once upon tales