ΓΙΩΡΓΟΣ & ΤΑΤΙΑΝΑ

Χόρεψαν τον Ησαΐα στον ναό της Αγίας Αναστασίας στην Κηφισιά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό! Ήθελαν να σταματήσουν την κυκλοφορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, γωνία Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή! Και όχι υπό τους ήχους του τραγουδιού των Mick Jagger και David Bowie «Dancing in the street»!

Η Τατιάνα με τον Γιώργο μετρούν τρία χρόνια τρελού έρωτα και ήθελαν να τον μοιραστούν! Εκεί που συζητούν με τον φωτογράφο τους, Σωτήρη Τρυψάνη, ρίχνουν την ιδέα. Δεν θα υπήρχε καταλληλότερος επαγγελματίας για να δώσει σε μια τολμηρή ιδέα, σάρκα και οστά! «Αφήστε το επάνω μας», είπε ο Σωτήρης και η Λία στο ζευγάρι και «μόνον να έχεις αθλητικά μαζί σου», τόνισαν στη νύφη!

Με φόντο όλα τα εμβληματικά σημεία της πόλης που ήθελαν να φωτογραφηθούν, έγιναν υπέροχα «κλικ». Κάθε λεπτό της τετράωρης φωτογράφησης ήταν απλά απολαυστικό. Στην αρχή «ήμασταν λίγο αμήχανοι καθώς τραβούσαμε όλα τα βλέμματα, αλλά μετά το συνηθίσαμε και γελούσαμε και εμείς με τα σχόλια των περαστικών. Ένας πλανόδιος μουσικός προσφέρθηκε να μας παίξει ένα κομμάτι για να χορέψουμε, αλλά ζήτησε να μην εμφανιστεί στα πλάνα!».

Μια παρέα Γάλλων έκανε photobombing, ζητωκραυγάζοντας και πηδώντας στον αέρα – θα έχουν να διηγούνται ιστορίες για τους υπέροχους Θεσσαλονικείς πίσω στην πατρίδα τους… Ούτε επαγγελματίες χορευτές τέτοια επιτυχία: «Δεν έχουμε καμία σχέση με οποιονδήποτε χορό, οπότε χρησιμοποιώντας τα δύο βασικά βήματα  που ξέρουμε, χορέψαμε το τραγούδι μας με τον κόσμο να περνά δίπλα μας και να μας κοιτάει ή να βγάζει φωτογραφίες με τα κινητά.

Κάποιες στιγμές που οι φωτογράφοι βρισκόταν πιο μακριά, περαστικοί που δεν τους είχαν εντοπίσει έλεγαν κουνώντας το κεφάλι “ο κόσμος το ‘χει χάσει, δεν βλέπω φωτογράφο εδώ γύρω”. Εμείς φυσικά δε καταφέρναμε να μη γελάσουμε. Μια κυρία που έβγαζε βόλτα το σκυλάκι της, επέμενε ότι εάν φωτογραφηθούμε μαζί του, θα μας φέρει καλή τύχη. Φυσικά πήραμε το σκυλάκι αγκαλιά για μερικά ενσταντανέ!».

Δεν τελείωσε όμως στην Τσιμισκή η ιστορία. Ο Σωτήρης Τρυψάνης ανεβάζει στο TikTok το video και γίνεται viral -4 εκατ. views συνολικά στα social media! (δείτε το κάνοντας scan στο QRcode). «Δεν φανταζόμασταν ότι θα υπάρξει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Διαβάζαμε τα comments, τα περισσότερα από αυτά ήταν ευχές αλλά υπήρχαν και μερικά καυστικά σχόλια με τα οποία γελούσαμε πολύ».

Ύστερα ήρθε το τηλεφώνημα της Φαίης Μαυραγάνη από την εκπομπή «Studio με θέα» του  ANT1! Και έτσι όλη η Ελλάδα είδε πως είναι να πετάς στα σύννεφα από ευτυχία, πως είναι να είναι δύο άνθρωποι αγαπημένοι και να αρχίζουν την κοινή τους ζωή με δύναμη και όνειρα!

Εξάλλου, όλα τα άλλα τα είχαν τακτοποιήσει. Την διακόσμηση είχε αναλάβει το loveaffair και η δεξίωση κύλησε άψογα στο Polis Convention Center! «Το αρχικό μας πλάνο ήταν να είμαστε έξω, αλλά καθώς ο καιρός εν τέλει δεν το επέτρεψε, μεταφέρθηκε η δεξίωση στο εσωτερικό, πράγμα για το οποίο φρόντισαν οι διοργανωτές χωρίς εμείς να ανησυχήσουμε καθόλου», συμπληρώνουν. May your life be an eternal happy dance, guys!

Tripsanis Photography & Cinematography:

• Εθνικής Αμύνης 20, Κέντρο Θεσσαλονίκης

• Υψηλάντου 28, Αερογέφυρα Βούλγαρη

T. 2310.281023 

Find us:

www.tripsanis.gr

F. Tripsanis Photography 1974

I. tripsanis_photography_1974

YT. tripsanis 1974 Photography & Cinematography