Παντρεύεστε το 2023 ?

Καλώς ήρθατε στην σελίδα του μεγάλου διαγωνισμού για το 2023 τον οποίο  διοργανώνει  το περιοδικό ‘’Προτάσεις Γάμου’’ για 4 τυχερά ζευγάρια με δώρα συνολικής αξίας 5.740€.
Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μελλόνυμφα  ζευγάρια, τα οποία θα πραγματοποιήσουν αποδεδειγμένα τον θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο τους, αποκλειστικά στις περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκη, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και  ανάμεσα στο χρονικό διάστημα, από την 1η  Απριλίου  2023 μέχρι την 31η  Δεκεμβρίου 2023.Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022,ολοκληρώνετε την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.
Οι πρώτες 1.000 συμμετοχές παραλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ και το νέο τεύχος του περιοδικού, τον Ιανουάριο

Πρώτο δώρο

Ένα σετ (2) καναπέδων  Αξίας 2.200€

Προσφορά της εταιρείας Έπιπλα Μαρμαρίδης

Δεύτερο δώρο

Ένα ηλεκτρικό Scooter Αξίας 1.540€ της εταιρείας ElectricMoto.

Προσφορά του Προτάσεις Γάμου

Τρίτο δώρο

Ένα τετραήμερο στην Σαντορίνη Αξίας 1.000€ σε σουίτα του ξενοδοχείου Privee Santorini με πρωινό προσφορά της εταιρείας Privee Events

Τέταρτο δώρο

Ένα εξαήμερο στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace αξίας 1.000€ προσφορά του gamosorganosi.gr

Διαδικασία Συμμετοχής – Απόκτηση & Επιβεβαίωση παραλαβής περιοδικού.

Η διαδικασία συμμετοχής ολοκληρώνετε σε 2 στάδια.

  1. Δήλωση συμμετοχής.
  2. Επιβεβαίωση απόκτησης του περιοδικού.

Επιβεβαίωση παραλαβής του περιοδικού.

Α. Οι πρώτες 1.000 δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό και όσοι επιλέξουν να το παραγγείλουν έχοντας συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής, συμμετέχουν αυτόματα και χωρίς καμία άλλη διαδικασία, στην μεγάλη κλήρωση καθώς είναι επιβεβαιωμένη η παραλαβή του νέου τεύχους του περιοδικού.

Β. Όσα ζευγάρια δηλώσουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και παραλάβουν το περιοδικό δωρεάν από σημείο δωρεάν διανομής/κατάστημα θα πρέπει απαραίτητα όταν το παραλάβουν, να συμπληρώσουν στην σελίδα www.protaseisgamou.gr/confirmation-2023  τα εξής:

  •  Το email που δήλωσαν στην φόρμα  δήλωσης συμμετοχής.
  • Τον κωδικό του τεύχους που παρέλαβαν. (ο κωδικός αναγράφετε  στην σελίδα παρουσίασης του διαγωνισμού)

Επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο, την παραλαβή του περιοδικού και έτσι,  επικυρώνετε η συμμετοχή τους στην μεγάλη κλήρωση.

  • Τα πρώτα 1000 ζευγάρια που θα δηλώσουν την συμμετοχή τους θα το παραλάβουν εντελώς δωρεάν με courier στην διεύθυνση που θα δηλώσουν στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής.
  • Επιπλέον έως 2000 ζευγάρια θα έχουν την δυνατότητα να το παραλάβουν εντελώς δωρεάν, από τα καταστήματα που προβάλλονται σε αυτό,  τα οποία και θα αναρτηθούν τον Ιανουάριο στην ιστοσελίδα του περιοδικού www.protaseisgamou.gr/simeia-dorean-dianomis-teyxos-2023
  • Επιπλέον ζευγάρια θα μπορούν να το παραγγείλουν από την ιστοσελίδα του περιοδικού με χρέωση 10€ και να το παραλάβουν με courier, χωρίς έξοδα αποστολής στην διεύθυνση που θα δηλώσουν.

Επιβεβαίωση παραλαβής του περιοδικού.

  • Για όλα τα ζευγάρια που παραλαμβάνουν το περιοδικό με courier, δεν είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση και συμμετέχουν αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση.
  • Τα ζευγάρια θα παραλάβουν το περιοδικό δωρεάν από κατάστημα, πρέπει απαραίτητα να επιβεβαιώσουν την παραλαβή του, δηλώνοντας τον *κωδικό τεύχους μαζί με το email τους,  στην σελίδα www.protaseisgamou.gr/confirmation-2023 επικυρώνοντας έτσι την συμμετοχή τους.

*ο κωδικός τεύχους, αναγράφετε  στην σελίδα παρουσίασης του διαγωνισμού.