οι ουρανοξύστες στην Ντόχα  το γαμήλιο ταξίδι της Ευαγγελιας και  του Δημήτρη

Ευαγγελία και Δημήτρης

Κάθε χρόνο το Προτάσεις Γάμου σε συνεργασία με την Dion Tours & Red Elephant και την Qatar Airways στέλνουν ταξίδι του μέλιτος ένα τυχερό ζευγάρι! Για το 2019 το ζευγάρι αυτό ήταν η Ευαγγελία και ο Δημήτρης οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ντόχα.

Η χαρά μας όταν λάβαμε τις φωτογραφίες και τις εντυπώσεις της Ευαγγελία & του Δημήτρη από το γαμήλιο ταξίδι τους ήταν απερίγραπτη! Για εμάς εδώ στην ομάδα του Προτάσεις Γάμου είναι σημαντικό να μοιράζουμε χαρά αλλά και να μοιραζόμαστε την χαρά σας! Σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε μαζί μας τις εμπειρίες σας!

Pearl στην Ντόχα στο γαμήλιο ταξίδι

Να λοιπόν τι μας είπε το ζευγάρι για το ταξίδι του…

Ταξιδέψαμε στο Κατάρ και συγκεκριμένα στη Ντόχα με το Dion Tours & Red Elephant σε ένα ταξίδι 5 ημερών το οποίο κερδίσαμε από την Expo Wedding τον Ιανουάριο του 2019. Η έκθεση ήταν πολύ κατατοπιστική όσον αφορά τα θέματα γάμου παρουσιάζοντας επαγγελματίες από όλους τους κλάδους και πραγματικά βοηθάει πολύ ένα ζευγάρι γιατί είναι συγκεντρωμένες πολλές πληροφορίες σε ένα μόνο μέρος.

Μας άρεσε πολύ το Dion Tours & Red Elephant και μας τράβηξε την προσοχή στην έκθεση γιατί είχε τον παγκόσμιο χάρτη και μπορούσαμε να καρφιτσώσουμε μια πινέζα στο μέρος που επιθυμήσαμε να επισκεφτούμε και έτσι παίρναμε και μια ιδέα με τους δημοφιλείς  προορισμούς βλέποντας τι επέλεγε και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ευαγγελία και Δημήτρης στο γαμήλιο ταξίδι

Δηλώσαμε συμμετοχή και στο γαμήλιο ταξίδι που κλήρωνε η Qatar Airways από το Dion Tours & Red Elephant και όταν μας ενημέρωσαν ότι κερδίσαμε χαρήκαμε πάρα πολύ! Μόνοι μας ίσως να μην επιλέγαμε να πάμε ποτέ στη Ντόχα άλλα τελικά αυτό το ταξίδι μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Αρχικά δεν είχαμε ξαναταξιδέψει με την  Qatar Airways και μας έκανε μεγάλη εντύπωση η ευγένεια του προσωπικού, ακόμη και από το αεροδρόμιο, κάνοντάς μας να νιώθουμε ότι είμαστε ήδη σε διακοπές πριν ακόμη επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο!

Επίσης το πόσο πρόθυμοι ήταν να βοηθήσουν σε ότι χρειαζόμασταν και φυσικά η άνεση του ταξιδιού και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους και χαρούμενους.

οι φοίνικες στην Ντόχα

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας στη Ντόχα, Al Najada Hotel, μας άρεσε πάρα πολύ το ότι ήταν κεντρικό δίπλα στην υπαίθρια αγορά Souq Wakif .

Ήταν καθαρό και καινούριο με πολύ ωραίο πρωινό με ποικιλία γεύσεων και όλο το προσωπικό ήταν εκεί κάθε στιγμή για να μας καλέσει ταξί, να μας εξυπηρετήσει, να μας συστήσουν μέρη να επισκεφτούμε κλπ. Πολύ φιλικό και ευγενικό προσωπικό.

Η Ντόχα μας ξάφνιασε ευχάριστα σαν πόλη με τους ουρανοξύστες της, το μουσείο ισλαμικής τέχνης με την υπέροχη θέα από το καφέ του, οι κήποι και τα πάρκα που χαζεύαμε την πόλη, οι φοίνικες και φυσικά το Pearl που είναι βγαλμένο από παραμύθι.

H Ευαγγελία και o Δημήτρης στην έρημο

Η εκδρομή με τις καμήλες ήταν το highlight του ταξιδιού όπου βρεθήκαμε στην έρημο και πήγαμε βόλτα με τις καμήλες βλέποντας και τον Περσικό κόλπο. Όλα κύλησαν καταπληκτικά, πολύ οργανωμένο ταξίδι, όλοι ήταν συνεπείς στις ώρες τους και σε ότι μας είχαν πει πριν το ταξίδι και σίγουρα για το επόμενο ταξίδι μας θα σας προτιμήσουμε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και ειδικά την κα. Μαρία Κιζάκη που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει και να μας κατατοπίσει.