φθινοπωρινά προσκλητήρια

Αν παντρεύεστε μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου, έχετε την ευκαιρία να βάλετε λίγη από τη φθινοπωρινή μαγεία και στα προσκλητήρια που θα μοιράσετε στους συγγενείς και τους φίλους σας.   Ενώ οι γάμοι την άνοιξη και το καλοκαίρι θεωρούνταν πιο δημοφιλείς, λόγω των φωτεινών χρωμάτων τους και της μεγάλης ποικιλίας των φρέσκων λουλουδιών της περιόδου, νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι φθινοπωρινοί γάμοι παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο.

Όπως όλα δείχνουν, η τάση των φθινοπωρινών γάμων ήρθε για να μείνει. Και εδώ, θα βρείτε τα καλύτερα προσκλητήρια για την εποχή.

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Παρόλο που τα περισσότερα προσκλητήρια ταιριάζουν σε όλες τις εποχές του χρόνου, μας αρέσουν πολύ οι προσκλήσεις που είναι ειδικά φτιαγμένες για έναν φθινοπωρινό γάμο. Με λεπτομέρειες όπως μοτίβα δένδρων και φύλλων, ρουστίκ designs και φθινοπωρινές χρωματικές παλέτες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μας αρέσουν πολύ στα φθινοπωρινά προσκλητήρια.

Είναι εύκολο να αναβαθμίσετε τον γάμο σας με προσκλητήρια που έχουν μία μικρή γεύση από την εποχή.

Άλλωστε, οι περισσότεροι επαγγελματίες στον χώρο του γάμου θα σας πουν ότι τα προσκλητήρια πρέπει να έχουν δύο βασικά στοιχεία. Να είναι προσαρμοσμένα στην εκάστοτε εποχή και να εκφράζουν το στιλ το δικό σας και του γαμπρού.

Όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει, σχεδιάζοντας ή επιλέγοντας τα προσκλητήρια σας, πρέπει να προϊδεάσετε τους καλεσμένους σας για το θέμα του γάμου. Αν ο γάμος σας, λοιπόν, γίνεται φθινόπωρο και επικεντρώνετε και τη διακόσμηση γύρω από την εποχή, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε φθινοπωρινά σύμβολα: φύλλα, βελανίδια, ή και κολοκύθες (για μια πινελιά Halloween).

Το φθινόπωρο γενικά ενδείκνυται για ζεστές και γήινες αποχρώσεις με μικρές ρομαντικές λεπτομέρειες που θα σας αρέσουν περισσότερο. Μπορεί το εσωτερικό να είναι λευκό, αλλά να έχετε φάκελο σε σκούρο καφέ χρώμα και σχέδια από φύλλα σε διάφορα χρώματα.

Στη συνέχεια, θα βρείτε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές για φθινοπωρινά προσκλητήρια γάμου.

Σκούρο μπορντό προσκλητήριο

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Ένα σκούρο μπορντό προσκλητήριο, με μοτίβο με φύλλα είναι φανταστική επιλογή για έναν φθινοπωρινό γάμο.

Λευκά προσκλητήρια

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Λευκά προσκλητήρια με ιδιαίτερη γραμματοσειρά και σχεδιασμένα φύλλα ελιάς. Τι καλύτερο;

Μίνιμαλ προσκλητήριο

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Αυτό το προσκλητήριο είναι ό,τι πρέπει για τα ζευγάρια που αγαπούν τον μινιμαλισμό. Απλό, σε γήινες αποχρώσεις με μία μικρή αλλά και ξεχωριστή, φθινοπωρινή πινελιά.

Φλοράλ μοτίβο

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Εδώ, έχουμε ένα φθινοπωρινό προσκλητήριο με περισσότερο χρώμα. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί και πράσινο για τα προσκλητήρια του φθινοπωρινού σας γάμου; Το φλοράλ μοτίβο στον φάκελο είναι σικ και εντυπωσιακό.

Γεωμετρικά σχέδια

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Παστέλ αποχρώσεις, γεωμετρικά σχέδια και χρυσές λεπτομέρειες κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για το προσκλητήριο του φθινοπωρινού σας γάμου.

Λευκό με μπεζ

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός λευκού με μπεζ και το δέσιμο με το σχοινάκι απογειώνει το αποτέλεσμα. Απλό και κομψό.

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Αυτό το ιδιαίτερο προσκλητήριο συνδυάζει μπεζ με σκούρο πράσινο σε έναν λευκό φάκελο, ο οποίος κλείνει με μία ντελικάτη, φλοράλ κορδέλα. Οι καλεσμένοι σας θα το λατρέψουν!

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Το συγκεκριμένο φθινοπωρινό προσκλητήριο είναι ιδιαίτερα fun, με τις μικρές πράσινες και κίτρινες πινελιές του.

φθινοπωρινά προσκλητήρια

Ίσως η αγαπημένη μας επιλογή για έναν φθινοπωρινό γάμο: λευκά προσκλητήρια με χρυσά φύλλα κάνουν το αποτέλεσμα πολύ εκλεπτυσμένο.

 

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Βρήκατε το ιδανικό προσκλητήριο για τον φθινοπωρινό σας γάμο;

 

Βάσια Καττή