σκιές ματιών

Η αλλαγή που γίνεται στο φύλλωμα το φθινόπωρο φέρνει τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν. Οι νύφες που παντρεύονται αυτή την εποχή συχνά ενσωματώνουν τα χρώματα αυτά, ειδικά το κόκκινο, το καφέ και το χρυσό στο bridal look τους, από την ανθοδέσμη τους, μέχρι και τα αξεσουάρ τους. Πώς θα σας φαινόταν να ενσωματώσετε τις φανταστικές αυτές αποχρώσεις και στο νυφικό σας μακιγιάζ;

 

Τα φθινοπωρινά χρώματα κολακεύουν σχεδόν όλες τις γυναίκες και οι πορτοκαλί, μπορντό και κίτρινες πινελιές μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα καταπληκτικό look, που θα δείχνει μοντέρνο και φρέσκο. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να βάλετε την εποχή στο bridal beauty look σας είναι με μία σκιά ματιών που “μιμείται” τα δέντρα. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα αγαπημένα μας χρώματα, τα οποία μπορούν να φέρουν ζωή στο φθινοπωρινό σας μακιγιάζ.

 

Κόκκινο

Μία κόκκινη σκιά είναι φανταστική επιλογή για μία νύφη που παντρεύεται φθινόπωρο και θέλει ένα statement μακιγιάζ ανάλογο και με την εποχή. Ένα βαθύ κόκκινο θα φαίνεται απολύτως πανέμορφο αν εφαρμοστεί απαλά στην πτυχή του ματιού ή συνδυασμένο με πιο απαλές χρυσές και καφέ σκιές. Προσέξτε, όμως, να μην το παρακάνετε. Αν χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ κόκκινο πάνω στο καπάκι θα δημιουργήσετε μία υπερβολική εμφάνιση που ίσως θα μετανιώσετε στην πορεία.

 

Πορτοκαλί

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το κόκκινο, έτσι και με τις πορτοκαλί αποχρώσεις, μπορεί να φανούν υπερβολικές αν δεν εφαρμοστούν σωστά. Γι΄ αυτό φροντίστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή όσον αφορά τον makeup artist! Μας αρέσουν οι πορτοκαλί σκιές όταν εφαρμόζονται απαλά στην πτυχή ή στο καπάκι του ματιού. Για μια πιο έντονη εμφάνιση με λιγότερη λάμψη, ζητήστε από τον μακιγιέρ σας να χρησιμοποιήσει μια ζεστή, ματ πορτοκαλί σκιά.

 

Χάλκινο

Το χάλκινο είναι το τέλειο ενδιάμεσο χρώμα για τις νύφες εκείνες που θέλουν κάτι απαλό, με λίγη λάμψη. Αν θέλετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το καταπληκτικό χρώμα σαν βάση για το μάτι σας, πάνω στο οποίο μπορούν να εφαρμοστούν άλλες φθινοπωρινές αποχρώσεις.

 

Βαθύ Καφέ

Μία βαθιά καφέ σκιά είναι φανταστική επιλογή για μία νύφη που παντρεύεται φθινόπωρο. Αν είναι και μεταλλική, ακόμη καλύτερα! Προσθέστε αυτό το πλούσιο shimmery καφέ στην πτυχή ή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Για μία πιο ήρεμη εμφάνιση ζητήστε από τον μακιγιέρ σας να επιλέξει μία ματ σοκολατί σκιά. Αυτή η γήινη απόχρωση κολακεύει όλες τις επιδερμίδες, αλλά και όλα τα χρώματα ματιών.

 

Χρυσό

Κανένα bridal look δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς λίγη λάμψη. Οι χρυσές και κίτρινες σκιές είναι ιδανικές για να συμπληρώσουν ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ ματιών. Για ένα ενδιαφέρον look, η σκιά μπορεί να περαστεί σε όλο το καπάκι του ματιού ή να συνδυαστεί με άλλα χρώματα για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα. Αν θέλετε να πάτε το beauty look σας σε άλλο επίπεδο, μπορείτε να εφαρμόσετε χρυσό glitter στα μάτια σας. Θέλει λίγη προσοχή όμως! Θα πρέπει να συνδυαστεί κατάλληλα, ώστε να δείχνει σικ και όχι… αποκριάτικο.

 

Βάσια Καττή