Αυτές οι λεπτομέρειες στο décor είναι σούπερ ρομαντικές και ό,τι πρέπει για έναν γάμο τον Φεβρουάριο!

γάμος με θέμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε ο σύντροφός σας έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε απλά λατρεύετε την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, ο γάμος σας είναι η τέλεια ευκαιρία για να την γιορτάσετε. Αν, λοιπόν, παντρεύεστε τον Φεβρουάριο, δεν έχετε παρά να ενσωματώσετε στο décor της μεγάλης μέρας λεπτομέρειες που αναφέρονται στη γιορτή των ερωτευμένων.

Εκμεταλλευτείτε το θέμα και στολίστε τον χώρο της δεξίωσης με βέλη του Έρωτα, καρδούλες, ζαχαρωτά, λουλούδια και ερωτικά σημειώματα. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις αγαπημένες μας ιδέες για έναν γάμο το Φεβρουάριο, με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο.

#1: Τα Προσκλητήρια

Τα Προσκλητήρια

Χρησιμοποιήστε ροζ και κόκκινο για ένα ρομαντικό προσκλητήριο γάμου. Το θέμα του γάμου σας, θα φανεί πρώτα από όλα στα προσκλητήρια. Οι καλεσμένοι σας θα καταλάβουν αμέσως, εφόσον ο γάμος γίνεται Φεβρουάριο και χρησιμοποιήσετε ρομαντικό ροζ και καυτό κόκκινο χρώμα για τη διακόσμηση του προσκλητηρίου.

#2: Το Μανικιούρ

Το Μανικιούρ

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες! Μπορείτε να δείξετε το θέμα σας μέσα από μικροσκοπικές πινελιές, όπως είναι για παράδειγμα το μανικιούρ σας. Αυτό το σχέδιο με τις καρδούλες, σαν ένα εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ, είναι απλά υπέροχο και ό,τι πρέπει για το θέμα της μεγάλης μέρας.

#3: Heart & Sole

Heart & Sole

Ακόμη και με την επιλογή των νυφικών σας παπουτσιών μπορείτε να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο. Ειδικά αν θέλετε να κάνετε μία πιο εκκεντρική επιλογή, μπορείτε να αναζητήσετε ένα ζευγάρι με κάποια ιδιαίτερα ρομαντική λεπτομέρεια, όπως είναι οι παραπάνω γόβες με τις εντυπωσιακές καρδιές. Ξεκάθαρη αναφορά στο θέμα μας και μία πολύ χαριτωμένη πινελιά στο bridal look.

#4: Ρομαντισμός στην Εκκλησία

γάμος του άγιου Βαλεντίνου

Στον στολισμό της Εκκλησίας δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Κόκκινα ροδοπέταλα κατά μήκος του διαδρόμου είναι ό,τι χρειάζεστε. Απλό και ταυτόχρονα ρομαντικό, για έναν γάμο σαν παραμύθι μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

#5: Αντί για Βιβλίο Ευχών

Αντί για Βιβλίο Ευχών

Αντί για το κλασικό βιβλίο ευχών, μία ωραία ιδέα είναι να έχετε ένα ρομαντικό mailbox σε κάποιον χώρο στη γαμήλια δεξίωση, ώστε οι συγγενείς και οι φίλοι σας να σας “στέλνουν” τις πιο όμορφες και τρυφερές ευχές. Αργότερα θα μπορείτε να το στολίσετε στο σπίτι σας και να συνεχίσετε να στέλνετε ρομαντικά σημειώματα ο ένας στον άλλον!

#6: Διακόσμηση Τραπεζιών

Διακόσμηση Τραπεζιών

Τι καλύτερο για τη διακόσμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης από vintage postcards με τον θεό Έρωτα και κατακόκκινα τριαντάφυλλα; Χρησιμοποιήστε λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις για να “σπάσετε” το κόκκινο και άλλες εικόνες αγάπης, ώστε οι καλεσμένοι σας να βρουν μια ποικιλία που θα δώσει ρομαντικά vibes στον χώρο.

#7: Πινακίδες Αγάπης

Πινακίδες Αγάπης

Ξύλινες πινακίδες αγάπης μπορούν να στολίσουν τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Τοποθετήστε τες στον μπουφέ ή δίπλα στο βιβλίο ευχών και σίγουρα θα τις δείτε αρκετές φορές να κάνουν την εμφάνισή τους στα Instagram stories των καλεσμένων σας!

#8: Η Γαμήλια Τούρτα

Η Γαμήλια Τούρτα

Μία πολύ όμορφη ιδέα για το γλυκό της δεξίωσης: Μία ολόλευκη, τετραώροφη τούρτα, με κόκκινα ροδοπέταλα στη βάση της, την οποία θα “τρυπά” το βέλος του Έρωτα!

#9: Γλυκές Λιχουδιές

Γλυκές Λιχουδιές

Γιορτάζετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τον έρωτά σας με τον σύντροφό σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να γλυκάνετε και τον κόσμο γύρω σας! Προσφέρετέ τους γλυκά donuts με πλούσια ροζ επικάλυψη και σίγουρα θα τους… ξετρελάνετε.

#10: Κεράκια

 Κεράκια

Δώστε ακόμη περισσότερη ζεστασιά στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με πολλά μικρά κεράκια, διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία. Η ποικιλία σε σχήματα και χρώματα είναι μεγάλη, έτσι ώστε να κολακεύσετε με τον καλύτερο τρόπο τη χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει για το décor.

Βάσια Καττή