Where dreams come true!

Το όνειρο κάθε νύφης είναι να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια. Αυτό είναι και το motto του «Glava Bridal»: THEY PLAN IT TO PERFECTION!  

Όταν μάλιστα η τελειότητα συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αισθητική και το στυλ του γάμου της χωρίς να πρέπει να διανύσει χιλιόμετρα για να συνδυάσει αυτό που έχει φανταστεί και ονειρευτεί, η τελειότητα απογειώνεται!

Η Ντίνα Γκλαβά είναι η make up artist που συνέλαβε τη δημιουργία ενός πολυχώρου για τις brides to be και τον υπέγραψε με τη φινέτσα που τη χαρακτηρίζει και το οργανωτικό πνεύμα της – αυτό που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Η έμπνευση και η επαγγελματική συνέπειά της  επιβραβεύονται μέσα από την ικανοποίηση που βλέπει στο πρόσωπο της νύφης όταν επικροτεί το τελικό αποτέλεσμα! 

Ο Γρηγόρης Γκλαβάς είναι ο  ταλαντούχος και παθιασμένος με την τέχνη του hair stylist που παρακολουθεί τη διαδικασία επιλογής νυφικού και την ίδια στιγμή σχεδιάζει στο μυαλό του το ιδανικό bridal style που θα δημιουργήσει με τα μαλλιά της νύφης για να ανεβάσει το σύνολο σε άλλο επίπεδο! 

Ο Γρηγόρης και η Ντίνα μοιράζονται το ίδιο DNA, αυτό που τους ώθησε στην απόφαση να ασχοληθούν με τη φυσική τους κλίση, το χώρο της ομορφιάς.

Εδώ και 15 χρόνια, είναι ένα ακαταμάχητο team, ενωμένο στον ίδιο καλόγουστο, ιδιόκτητο  χώρο που φιλοξενεί τη διάθεσή τους για δημιουργία και τους δίνει την χαρά να υποδέχονται κάθε νέα πρόκληση: να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να υλοποιήσουν τα όνειρα κάθε μέλλουσας νύφης, να ταυτιστούν με την προσωπικότητά της, να την κατανοήσουν, να την καθοδηγήσουν σωστά και να μπορέσουν μαζί να φτάσουν στο μαγικό αποτέλεσμα!

Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, το 2008 αποφάσισαν να προσθέσουν στη γκάμα των δραστηριοτήτων τους τα νυφικά. Και εδώ, στο πρώτο τους κατάστημα στα Γιαννιτσά, επέλεξαν τα πιο αέρινα, στιλάτα, παραμυθένια, πολυτελή νυφικά με την υπογραφή του οίκου NICOLE MILANO!

Το επόμενο βήμα, τον επόμενο χρόνο, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το να ολοκληρώσουν το «μενού» υψηλής αισθητικής τους. Η φαντασία τους και η καλλιτεχνική τους ανάγκη για αρμονία επεκτάθηκε στη διακόσμηση του γάμου, στην εκκλησία, το σπίτι και τη δεξίωση!

Ξεδίπλωσαν τις αναρίθμητες ιδέες τους σε κήπους και περιβόλια, σε γραφικά ξωκλήσια, σε βουνά και σημεία με θέα που κόβουν την ανάσα! Ο Γρηγόρης και η Ντίνα δημιούργησαν τέτοιες παραστάσεις που έμειναν ανεξίτηλες στα ζευγάρια και τους καλεσμένους τους.

Η επιτυχία των γάμων των βαφτίσεων και των εκδηλώσεων που ανέλαβαν μετρήθηκε στα επιφωνήματα θαυμασμού. Ολόκληρη η διοργάνωση, όλο το wedding planning πέρασε στα χέρια τους και το μεγαλύτερο άγχος που κάθε νύφη γνωρίζει, απομακρύνθηκε αφού η Ντίνα και ο Γρηγόρης ανέλαβαν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στη Θεσσαλονίκη, συστήθηκαν το 2020 με την αποκλειστικότητα της εταιρείας PRONOVIAS GROUP  σε ένα εμβληματικό, avant garde χώρο δίπλα στην παραλία, στην Αγίας Σοφίας 1.  «Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο σεβασμό. Δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό προς τους πελάτες μας έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης. Δίνουμε έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες και αντιμετωπίζουμε την κάθε φορά σαν πρώτη φορά. Έχουμε καταφέρει με την πάροδο των ετών να μετουσιώσουμε τη γνώση και τις δεξιότητες σε εμπειρία, κάτι που αποτελεί βασικό στοιχείο στον τομέα των δραστηριοτήτων μας», επισημαίνει η Ντίνα Γκλάβα, ξεναγώντας μας στον αριστοκρατικό χώρο του «Glava Bridal», που στο ισόγειο απλώνονται τα λευκά σύννεφα της bridal collection και στον επάνω όροφο, οι private χώροι με τα πολύπτυχα δοκιμαστήρια.

PRONOVIAS EXCLUSIVE STORE

Επιστέγασμα μιας συνεπούς πορείας; Αναγνώριση της φίνας αισθητικής; Επιβράβευση του εκλεκτικισμού; Η Ντίνα Γκλαβά, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την συνεργάτιδα της και αντιπρόσωπο της NICOLE MILANO στην Ελλάδα, με την πρόταση για την αποκλειστική συνεργασία στην Θεσσαλονίκη,  με την  κορυφαία εταιρία παγκοσμίως, την PRONOVIAS! «Τα νυφικά της εταιρείας υπογράφουν οι πιο trendy wedding designers, όπως η Vera Wang και η Marchesa, που έχουν δημιουργήσει νυφικές συλλογές για την PRONOVIAS» μας διηγείται. «Η πρόταση να δημιουργηθεί με αποκλειστική συνεργασία το Pronovias Glava Bridal ήταν πολύ τιμητική για εμάς, ήταν πάντα το όνειρό μας! Μοιραζόμαστε την ίδια οπτική για ένα κατάστημα εφάμιλλο του εξωτερικού και πρωτοπόρο στο χώρο του νυφικού στην Ελλάδα. Οι συλλογές του οίκου είναι ραφινάτες, μεγαλοπρεπείς, κομψές, είναι αυτό που κάθε γυναίκα σχεδιάζει στο μυαλό της, μετουσιωμένο σε πολυτελή υφάσματα, δαντέλες και εκθαμβωτικές προθήκες!».

Find us:

Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 1, τ. 2310229230, info@glava.gr

www.glava.gr

f. Glava Bridal- Pronovias Exclusive Store Thessaloniki

i. glava.bridal