Αυτή η μεταλλική απόχρωση είναι χρόνια τώρα από τις αγαπημένες μας – για πολλούς τους καλούς λόγους!

Χάλκινο decor του γάμου

Τα τελευταία χρόνια, το χάλκινο χρώμα έχει μπει για τα καλά στο γαμήλιο décor. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα χρώματα αυτή τη στιγμή στον χώρο των γάμων, πράγμα που δεν μας εκπλήσσει καθόλου! Η μεταλλική αυτή απόχρωση είναι τέλεια για τη μεγάλη μέρα. Είναι ένα χρώμα ζεστό και εντυπωσιακό, συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και, ταυτόχρονα, δίνει μία πολύ εκλεπτυσμένη πινελιά στον χώρο.

Και, ας είμαστε ειλικρινείς, το χάλκινο είναι μία ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με τις πιο παραδοσιακές χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις. Σίγουρα, μιλάμε για κλασικά χρώματα, αλλά εμείς θέλουμε κάτι πιο ξεχωριστό. Σωστά;

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας χάλκινες λεπτομέρειες διακόσμησης για να πάρετε ιδέες. Και με μία τόσο όμορφη συλλογή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμπνευστείτε και θα “κλέψετε” κάποια στοιχεία και για τον δικό σας γάμο! Πρόκειται, άλλωστε, για μία απόχρωση που ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε γάμο και κάθε χρωματική παλέτα.

Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τι σας αρέσει και τι όχι και τι από αυτά θα μπορούσατε να δείτε στη δική σας μεγάλη μέρα.

Φαναράκια

Φαναράκια

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με το να στολίσετε την είσοδο της Εκκλησίας ή του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης με φαναράκια σε χάλκινο χρώμα. Στην παραπάνω φωτογραφία τα βλέπουμε σκόρπια στο χώρο, χωρίς απόλυτη συμμετρία, πράγμα που δημιουργεί μία χαλαρή και ταυτόχρονα γαλήνια ατμόσφαιρα.

Καρέκλες

Καρέκλες

Οι χάλκινες καρέκλες δίνουν μία μοντέρνα πινελιά στον χώρο, είτε μιλάμε για την Εκκλησία, είτε για τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Συνδυάζονται φανταστικά με λουλούδια και πράσινες πινελιές, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ φυσικό και τις γήινες αποχρώσεις να δημιουργούν μία πολύ ατμοσφαιρική εικόνα.

Τραπέζια

Τραπέζια

Αναβαθμίστε τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης με χάλκινες λεπτομέρειες. Χάλκινο στα μαχαιροπίρουνα, στα κηροπήγια, στα πιάτα… όπου σας αρέσει! Το αποτέλεσμα είναι κομψό χάρη στον συνδυασμό του χάλκινου με το μπλε και το λευκό, έτσι ώστε η τελική εικόνα να είναι αρμονική και όχι υπερβολική. Όταν διακοσμείτε τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης, καλό είναι να χρησιμοποιείτε επανειλημμένα ένα χρώμα, με μικρούς, ανεπαίσθητους τρόπους, χωρίς να το παρακάνετε.

Μπαρ

Μπαρ

Το χάλκινο βάζο με τα πλούσια άνθη και το επίσης χάλκινο φαναράκι κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό αυτό το ξύλινο μπαρ. Το αποτέλεσμα είναι μια ρουστίκ γωνίτσα στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης, που θα γίνει το τέλειο μέρος για φωτογραφίες (οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα το ποστάρουν στο Instagram!).

Τραπεζομάντιλο

Τραπεζομάντιλο

Άλλος ένας τρόπος να ενσωματωθεί το χάλκινο στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Λατρεύουμε αυτό το τραπεζομάντιλο με τις χάλκινες λεπτομέρειες και θεωρούμε ότι έχει κάτι το πολύ ξεχωριστό ο συνδυασμός γαλάζιο-χάλκινο. Δεν συμφωνείτε;

Κούπες

Κούπες

Πόσο όμορφες είναι αυτές οι χάλκινες κούπες και πόσο ωραίες δείχνουν πάνω σε αυτό το τραπέζι; Εκεί, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν το κρασί ή την μπύρα τους, ενώ δίπλα έχουν τα γυάλινα ποτήρια για το νερό. Οι χάλκινες κούπες ξεχωρίζουν σε αυτό το τραπέζι, το οποίο κατά τα άλλα κινείται σε μία πιο ήπια χρωματική παλέτα.

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Θα ενσωματώσετε κάποια στον δικό σας γάμο;

Βάσια Καττή