παρουσίαση του μενού

Το σίγουρο είναι ότι θα λάβετε πολλές συμβουλές κατά την οργάνωση του γάμου σας. Όλοι όμως θα συμφωνούν σε ένα πράγμα: το φαγητό είναι πολύ σημαντικό. Αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε κάποια αγαπημένα φαγητά, το πιο πιθανό είναι να θέλετε να τα μοιραστείτε και με τους καλεσμένους  σας.

Από τη στιγμή που θα ξοδέψετε κόπο και χρόνο για να ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας, γιατί να μην παρουσιάσετε με στιλ τα πιάτα σας;

Τα μενού που θα βρείτε σε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά εντυπωσιακά που μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στη δεξίωση.

Μοναδικές επιλογές χαρτιού, μέχρι ακρυλικά μενού και τεράστια banners, αυτά τα μενού είναι πολύ σημαντικές προσθήκες στη διακόσμηση του χώρου.

Κάποιοι επιλέγουν για το μενού του γάμου τους vintage πόρτες, παραθυρόφυλλα ή ακόμη και κομμένες σανίδες, πάνω στα οποία καταγράφουν όλα τα πιάτα τους. Άλλοι επιλέγουν γεωμετρικά σχήματα για πιο μίνιμαλ και σικ αποτέλεσμα.

Εμείς πιστεύουμε ότι θα ενθουσιαστείτε με όλες τις δημιουργικές επιλογές που έχουμε για εσάς εδώ. Από μενού σε τραπέζια, σε φύλλα ή ακόμη και σε καθρέπτες, οι επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα είναι πολλές και εντυπωσιακές. Είστε έτοιμοι για φρέσκες ιδέες για το μενού της γαμήλιας δεξίωσης; Δείτε τις αγαπημένες μας.

 

#1: Καθρέπτης

Καθρέπτης

Γράψτε το μενού της γαμήλιας δεξίωσής σας πάνω σε έναν ρετρό, κομψό καθρέπτη. Μετά τη μεγάλη μέρα θα μπορείτε απλά να σβήσετε τα πιάτα και να τον στολίσετε στο κοινό σας σπίτι.

 

#2: Στο Τραπέζι

Στο Τραπέζι

Τέλεια για έναν γάμο με ρουστίκ θέμα, αυτή η λίστα με τα φαγητά “τυπώθηκε” απευθείας στα ξύλινα τραπέζια των καλεσμένων.

 

#3: Πινακίδα με Βρύα

Πινακίδα με Βρύα

Αν σχεδιάζετε μία γαμήλια δεξίωση σε κάποιο κτήμα, μπορείτε να αναβαθμίσετε μία απλή, ξύλινη πινακίδα με το μενού στολίζοντας την με βρύα.

 

#4: Φύλλο

Φύλλο

Ένα πολύ όμορφο φύλλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό μενού, τέλειο για μία καλοκαιρινή γαμήλια δεξίωση σε κάποια παραλία.

 

#5: Πόρτα

πόρτα

Με τις θέσεις των καλεσμένων από τη μία πλευρά και το μενού από την άλλη, αυτή η διπλή πόρτα είναι τόσο χρήσιμη στον χώρο της δεξίωσης. Η πρασινάδα γύρω γύρω κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο ιδιαίτερο.

 

#6: Ξύλο Κοπής

Ξύλο Κοπής

Απλό και ιδιαίτερο, αυτό το μενού πάνω σε ξύλο κοπής είναι μια πολύ διαφορετική ιδέα. Επίσης θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αργότερα στο σπίτι, αφού θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας.

 

#7: Κυκλικό Μενού

Κυκλικό Μενού

Μπορείτε να καλύψετε ένα κυκλικό μενού με διάφανο, επίσης κυκλικό χαρτί, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα του κάθε καλεσμένου. Υπέροχο;

 

#8: Εξάγωνο

Εξάγωνο

Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό για να δείξετε τα γλυκά της γαμήλια δεξίωση, μπορείτε να επιλέξετε μία εξάγωνη, μεγάλη πινακίδα, η οποία θα στολίσει πολύ όμορφα τον χώρο.

 

#9: Ombre

Ombre

Αν θέλετε ένα σχετικά παραδοσιακό μενού για τη δεξίωση του γάμου σας, αλλά θέλετε να το ταιριάξετε και με την παλέτα που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να πάρετε ένα ombre, χάρτινο μενού και να το τοποθετήσετε πάνω από τα πιάτα των καλεσμένων σας.

 

#10: Έντονο Print

Έντονο Print

Κάντε τα μενού της δεξίωσης του γάμου σας πιο έντονα με ένα ιδιαίτερο floral μοτίβο στα αγαπημένα σας χρώματα. Μία μαύρη, βελούδινη κορδέλα κάνει το αποτέλεσμα πιο δραματικό.

 

Βάσια Καττή