Kώστας & Αλεξάνδρα

Πριν ανέβουν τα σκαλιά του ναού των Τριών Ιεραρχών, είχαν να αντιμετωπίσουν μια  πρόκληση! Ο Κώστας και η Αλεξάνδρα ζουν στην παραμυθένια μεν Πράγα, πολύ μακριά δε για να οργανώσουν το γάμο τους στην Ελλάδα!

Για αυτό, εμπιστεύτηκαν τον Μιχάλη και την Έλενα του «Sugar Αlmond» και κέρδισαν το στοίχημα!

Παρόλη την απόσταση, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί και περιγράψει στους διοργανωτές τους!

Πρώτη ιδιαιτερότητα, τα προσκλητήρια-σε πόσες γλώσσες αλήθεια να τα γράψεις;

Εδώ ο Κώστας και η Αλεξάνδρα θέλησαν να βάλουν μια fun νότα και διάλεξαν ένα σκίτσο με το αυτοκίνητο που έχει κρεμασμένα τενεκεδάκια και πινακίδα just married, γράφοντας ένα χαρούμενο κείμενο και στην πινακίδα τα ονόματά τους! Το ίδιο σκίτσο, άλλωστε, στόλισε και τα χωνάκια που περιείχαν το ρύζι για τον Ησαΐα!

Το προσκλητήριο, κλασικά τυπωμένο σε πολυτελές χαρτί, βρήκε τους παραλήπτες του, Έλληνες και ομογενείς ενώ σε ηλεκτρονική μορφή φτιάχτηκε για τους ξένους προσκεκλημένους από τα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα: Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία και Ρωσία!!! Παραλήπτες του, φίλοι και συνάδελφοι από την πολυεθνική εταιρεία στην οποία εργάζονται ο Κώστας και η Αλεξάνδρα αλλά και από προηγούμενες εργασίες τους.

Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν από το γάμο αφού αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι του love story τους…

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στο Brno, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, μέσα από κοινούς φίλους. Σύντομα μετακόμισαν στην Πράγα, γιατί ήθελαν πάντα να ζήσουν σε μια πόλη που μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι !

Μαγευτικός ήταν και ο στολισμός που επέλεξαν για την εκκλησία με elegant συνθέσεις από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, λυσίανθους και ευκάλυπτους σε συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες με την υπογραφή του «Sugar Αlmond». Την παράσταση έκλεψε και το Candy bar που γλύκανε τους καλεσμένους έξω από την εκκλησία με διάφορα κομψά λευκά γλυκίσματα με χρυσές λεπτομέρειες, μερικά με τα μονογράμματα του ζευγαριού, άλλα περιτριγυρισμένα με τα ονόματά τους.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στο pool garden του «Privee», το μενού είχε απόλυτα ελληνική ταυτότητα που ενθουσίασε τους ξένους προσκεκλημένους της Αλεξάνδρας και του Κώστα, οι οποίοι με τη σειρά τους εντυπωσίασαν τους νεόνυμφους με τις κεφάτες επιδόσεις τους στους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς!

Το «Sugar Almond» ετοίμασε για όλους μια πολυτελή μπομπονιέρα με βάση το «Δέντρο της Ζωής» σαν έμμεση ευχή ο γάμος τους να έχει βαθιές ρίζες και να «δώσει» πολλά κλαδιά…

Όσο για το μήνα του μέλιτος, αυτός θα περιμένει! Μπορεί αμέσως μετά το γάμο να έκαναν διακοπές στη Λευκάδα και στη Χαλκιδική αλλά το όνειρο και των δύο είναι το γαμήλιο ταξίδι να γίνει του χρόνου στην Ιαπωνία, μια χώρα που συνδυάζει την παράδοση και την τεχνολογία, δύο σημεία που συγκινούν εξίσου τους νεόνυμφους που ασχολούνται με την Πληροφορική!

Sugar Almond: Μακεδονομάχων και Εδέσσης 2, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη,  E. info@sugaralmond.gr T. 2315532844,   K. 6978290066

Find us: 

W. www.sugaralmond.gr

F. Sugar Almond

I. sugaralmondwedding

YT. Sugar almond wedding  

P. Sugar almond wedding