Οι αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου αποτελούν στιγμές ορόσημο στη ζωή κάθε μέλλουσας νυφούλας και η επιλογή του κατάλληλου νυφικού διαδραματίζει πρωταγωνιστικό  ρόλο. Εξάλλου, είναι αδιαπραγμάτευτο ότι εκείνη την ημέρα είναι μοναδικό να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται το γάμο της από μικρό κοριτσάκι με μια εκθαμβωτική εμφάνιση με ένα νυφικό υψηλής ραπτικής για τις πιο  όμορφες τις στιγμές  και εκεί βρίσκεται το κατάστημα «Nifi Pavildou P» με χειροποίητες νυφικές προτάσεις που θα βοηθήσουν τη κάθε νύφη να ανακαλύψει αυτό που ακριβώς ονειρεύεται.

Εξειδικεύεται στο χώρο αυτό από το 1987 και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα βρείτε ένα παραμυθένιο νυφικό που είναι λες και φτιάχτηκε αποκλειστικά για εσάς.  Βρίσκεται σε ένα elegant και εκλεπτυσμένο χώρο, έχοντας ως κύριο μέλημα τους να δημιουργήσει μοναδικά αισθήματα εμπιστοσύνης από την πρώτη επαφή τους μαζί τους, εκπληρώνοντας όλες τις παραμέτρους για ένα αποτέλεσμα μοναδικής αισθητικής που θα σας σαγηνεύσει.

Διαθέτει μια εξαιρετική ποιότητα υλικών και υφασμάτων, αναδεικνύοντας τη προσωπικότητα αλλά και τη σιλουέτα κάθε νύφης. Πλέον διαθέτει 3 καταστήματα νυφικών σε όλη την Ελλάδα, ένα στη κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένα στην Αθήνα και τέλος ένα στη περιοχή της Πτολεμαΐδας, κάνοντας ακόμη και το απαιτητικό όνειρο πραγματικότητα.

Η πολυετής εμπειρία αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οίκους της έδωσε την ευκαιρία να γίνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ισραηλινού οίκου Riki Dalal σε όλη την Ελλάδα. O οίκος Riki Dalal αντικατοπτρίζει το όνειρο της κάθε νύφης να αιχμαλωτίσει την ουσία της εκλεπτυσμένης αίγλης και θηλυκότητας, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται σιγουριά για την ανάδειξη του καλύτερου τους εαυτού.

Συνεπώς, η νύφη Riki Dalal είναι  μια μοντέρνα, εκλεπτυσμένη νύφη με ποίκιλα elegant στοιχεία. Οι δημιουργίες της χαρακτηρίζονται για τη διαχρονική θηλυκότητα, αποσκοπώντας  να αναδείξουν τη γυναικεία σιλουέτα και ομορφιά μέσα από μοναδικά σχέδια και υλικά, προσαρμοσμένα σε κάθε νυφούλα  που επιζητά να ανακαλύψει  μια επιλογή κλασικής ομορφιάς  με πινελιές μοντέρνας γοητείας.

 1. NIFI.
  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΣΗΦ 20
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2315.533801 | 6974.755140
  i. nifi_thessaloniki | f. Nifithes.
  www.nifithes.gr | info@nifithes.gr
 2. Riki Dalal
  Χάρητος 5, Κολωνάκι
  Αθήνα
  210.7256777
  i. rikidalal_official | f. Riki Dalal Athens
  athens@rikidalal.com
 3. ΣΤΟΛΙΔΙ
  ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 42
  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ | 24630.29003