Όλοι αγαπούν τις νεραγκούλες. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε νυφικές ανθοδέσμες με το δημοφιλές αυτό λουλούδι.

Νυφικές ανθοδέσμες με νεραγκούλες

Όλοι λένε πάντα ότι οι νύφες του καλοκαιριού μπορούν να επιλέξουν τα καλύτερα λουλούδια για τον γάμο τους, αλλά εμείς θα σας πούμε ένα μυστικό: Αν παντρεύεστε μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου, τότε έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα από τα αγαπημένα μας νυφικά άνθη, τις νεραγκούλες. Ενώ τα ανθοπωλεία μπορούν να σας βρουν αυτά τα λουλούδια κάθε εποχή του έτους, είναι πιο οικονομική και πιο όμορφη επιλογή όταν είναι η εποχή τους.

Όποτε και αν παντρεύεστε, σκεφτείτε να προσθέσετε νεραγκούλες στο μπουκέτο της μεγάλης μέρας. Είναι διαθέσιμες σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τα λεπτά τους πέταλα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή οποιαδήποτε ανθοδέσμη. Μπορούν να ξεχωρίσουν και μόνες τους, ενώ λειτουργούν καταπληκτικά και όταν συμπληρώνουν άλλα λουλούδια, όπως παιώνιες ή τριαντάφυλλα.

Αυτά τα άνθη, λοιπόν, ταιριάζουν σε κάθε νυφική ανθοδέσμη. Γι’ αυτό και τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα μπουκέτα της μεγάλης μέρας. Προσπαθείτε να βρείτε τον τέλειο τρόπο να τα προσθέσετε και στον δικό σας γάμο; Εμείς θα σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες για να δημιουργήσετε το μπουκέτο των ονείρων σας! Απλά, συνεχίστε την ανάγνωση.

Ανθοδέσμη με λευκές νεραγκούλες

Ανθοδέσμη με λευκές νεραγκούλες

Αυτή η πανέμορφη, λευκή ανθοδέσμη, αποτελείται από νεραγκούλες, τριαντάφυλλα, σταφυλίνακα και πράσινα φύλλα ελιάς. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπουκέτο τόσο παραδοσιακό όσο και κομψό.

Ρομαντική κόκκινη ανθοδέσμη

Ρομαντική κόκκινη ανθοδέσμη

Τι πιο ρομαντικό από ένα κόκκινο λουλούδι; Αυτό το μπουκέτο με τις κόκκινες νεραγκούλες, τις παιώνιες και τις ανεμώνες, μαζί με μερικά λευκά άνθη είναι ό,τι πιο ρομαντικό έχουμε δει τελευταία.

Κίτρινη ανθοδέσμη

Κίτρινη ανθοδέσμη

Αυτή η κλασική ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα και ανεμώνες γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη μερικών νεραγκούλων. Το αποτέλεσμα είναι ένα μπουκέτο που πραγματικά μας φτιάχνει τη διάθεση!

Πολύχρωμο μπουκέτο

Πολύχρωμο μπουκέτο

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε ένα μόνο χρώμα αν χρησιμοποιείτε τη νεραγκούλα ως ένα από τα κύρια λουλούδια του γάμου σας. Σε αυτή την ανθοδέσμη βλέπουμε ανοιχτές πορτοκαλί νεραγκούλες, συνδυασμένες με μια ποικιλία διαφορετικών λουλουδιών σε ροζ, μοβ, λευκό και κρεμ χρώμα.

Παστέλ ανθοδέσμη με νεραγκούλες

Παστέλ ανθοδέσμη με νεραγκούλες

Μία ακόμη φανταστική ανθοδέσμη σε παστέλ αποχρώσεις, με το πορτοκαλί, το ροζ και το λευκό να ξεχωρίζουν, είναι το όνειρο κάθε νύφης.

Ombré ανθοδέσμη

Ombré ανθοδέσμη

Από την άλλη, πως θα σας φαινόταν να κρατήσετε μία ombré ανθοδέσμη με νεραγκούλες τη μεγάλη μέρα;

Μόνο ροζ

Μόνο ροζ

Για την νύφη που ονειρεύεται έναν παραμυθένιο γάμο, μας αρέσει πολύ η ιδέα μίας εντελώς ροζ ανθοδέσμης, αποτελούμενης από τριαντάφυλλα και νεραγκούλες σε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ. Πώς σας φαίνεται;

Χειμωνιάτικη ανθοδέσμη

Χειμωνιάτικη ανθοδέσμη

Νεραγκούλες, τριαντάφυλλα, τουλίπες, παιώνιες και αμαρυλλίδες συνθέτουν αυτό το φανταστικό, χειμωνιάτικο μπουκέτο. Σίγουρα, μία αρκετά ξεχωριστή επιλογή για τη μεγάλη μέρα!

Ροδακινί αποχρώσεις

Ροδακινί αποχρώσεις

Νεραγκούλες σε ροδακινί χρώμα σε συνδυασμό με τριαντάφυλλα και παιώνιες σε λευκό και κίτρινο και φύλλα ελιάς κάνουν ένα ακόμη όμορφο αποτέλεσμα για τη νυφική ανθοδέσμη.

Μπορντό ανθοδέσμη

Μπορντό ανθοδέσμη

Αυτή η μπορντό νυφική ανθοδέσμη με νεραγκούλες και ντάλιες είναι φανταστική επιλογή για τη νύφη που θέλει πραγματικά να ξεχωρίσει με τα λουλούδια που θα κρατά στα χέρια της.

Φθινοπωρινό μπουκέτο

Φθινοπωρινό μπουκέτο

Αυτή η σύνθεση από νεραγκούλες, τριαντάφυλλα, ντάλιες, αμάρανθους και ναντίνα μας αρέσει πολύ για έναν φθινοπωρινό γάμο.

Βάσια Καττή