Ξέχνα όσα (νόμιζες πως) ήξερες για τα  plus size  νυφικά

Νυφικό Angela Bianca  plus size

Είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη πως το νυφικό σου πρέπει να είναι σχεδιαστικά αυτό που ορίζεις εσύ ως τέλειο, αλλά και η εφαρμογή του πάνω σου να είναι αντικειμενικά άψογη. Σε έναν πλανήτη που η πλειονότητα των ρούχων μοιάζει να έχει σχεδιαστεί για το 1% του γυναικείου πληθυσμού. Τίποτα από τα παραπάνω δεν μοιάζουν αυτονόητα. Και αν έχεις βρει τα καταστήματα που σου ταιριάζουν για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, καθώς και τις γραμμές που κολακεύουν τον πιο curvy σωματότυπό σου. Ηιδέα του νυφικού παραμένει μάλλον ασαφής στο μυαλό σου, μπορεί να σε φοβίζει κιόλας….

Η μοναδική επιλογή που ενδεχομένως να νομίζεις πως έχεις είναι να πάρεις το μεγαλύτερο νούμερο ενός σχεδίου που είχε αρχικά σχεδιαστεί και επινοηθεί για διαφορετικές αναλογίες, καθώς επικρατεί η κοινή αντίληψη πως τα plus size ρούχα -και ειδικότερα τα νυφικά- υστερούν σχεδιαστικά. Και όμως, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Το να πάρεις ένα νυφικό που σου αρέσει αισθητικά, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί για plus size γυναίκες δεν διαφέρει και πολύ από το να πάρεις ένα ζευγάρι παπουτσιών που ναι μεν αναγράφει πάνω το νούμερό σου, αλλά όταν το φοράς σε χτυπάει.

Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;

Η συλλογή της Angela Bianca

Ρίχνοντας μια και μόνο ματιά στη συλλογή Angela Bianca αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις κανέναν λόγο να προσαρμοστείτε εσύ και το σώμα σου σε μια γραμμή και σε ένα σχέδιο που δεν δημιουργήθηκε εξ αρχής για φιγούρες των δικών σου προδιαγραφών. Εδώ τα σχέδια απευθύνονται αποκλειστικά σε plus size  γυναίκες.

Ενώ δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις υπόλοιπες συλλογές της αγοράς -αντιθέτως! Καλύπτουν κάθε αισθητική απαίτηση, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται και να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, χωρίς να το καταπιέζουν.

About the designer

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Angela Bianca συλλογών είναι πως δεν θα νιώσεις «υποχρεωμένη» να καταλήξεις στο νυφικό σου, κάνοντας εκπτώσεις στα όνειρά σου. Καθώς δεν περιορίζονται σε λίγα μόνο σχέδια, αλλά καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα: ρομαντικά, σύγχρονα, vintage, κλασικά ή πιο μοντέρνα, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και κάπου εκεί, ανάμεσά τους, θα εντοπίσεις και το δικό σου νυφικό, το νυφικό των ονείρων σου!

Την συλλογή νυφικών Angela Bianca θα τα βρείτε στο κατάστημα της Ζωή Νικολαΐδου, Γενική Αντιπρόσωπος Ελλάδας-Κύπρου

Διεύθυνση : Βαλαωρίτου 25, 1ος όροφος , Θεσσαλονίκη, (T. 6987797228 & 2313068305)