Είδατε ένα ζευγάρι στον πρώτο του χορό, είχε γίνει viral στο TikTok και τώρα είναι κάτι που θέλετε και εσείς να πετύχετε στη δεξίωση του γάμου σας; Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε, χάρη σε δοκιμασμένα tips που θα σας βοηθήσουν να σαρώσετε στα social media!

Εν έτει 2022 δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε καμία παράδοση! Όπως ακριβώς μπορείτε να αποφασίσετε πως δεν θα σας συνοδεύσει ο πατέρας σας στην εκκλησία, έτσι ακριβώς μπορείτε να επιλέξετε να μην προχωρήσετε σε έναν «πρώτο χορό» μπροστά σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους! Και θα είναι απόλυτα σεβαστό. Η πρώτη μας συμβουλή, λοιπόν, είναι να το θέλετε πραγματικά. Να είστε έτοιμοι και οι δύο για πολύωρα μαθήματα χορού σε σχολή, ανάλογα με αυτά του DWTS! Γιατί, για να γίνει ένας πρώτος χορός viral, πρέπει τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας να θέλετε να βρίσκεστε εκεί και να θέλετε να χορέψετε.

Ένταση και πάθος

Ανεξάρτητα από το τραγούδι που θα διαλέξετε για να «ανοίξετε» το χορό στο γάμο σας, πρέπει να βάλετε ψυχή και συναίσθημα! Να συγκεντρωθείτε απόλυτα και να μη σας αφορά μόνον η άρτια τεχνική αλλά το πάθος που εκπέμπετε!  Όταν θα θυμάστε τη συγκεκριμένη στιγμή, θα αναβιώσετε το τί νιώσατε, όχι το πόσο δυνατά χειροκρότησαν οι καλεσμένοι σας!  Για να γίνετε viral, πρέπει να μη φοβάστε να δείξετε συναίσθημα. Αυτή είναι η ευκαιρία  να δείξετε σε όλο τον κόσμο πώς είστε μεταξύ σας, πόσο cute, goofy, ερωτευμένοι… Και μην πάρετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά!

Αυθεντικότητα

Σκεφτείτε πρωτότυπες χορευτικές φιγούρες, πέρα από αυτές που βλέπουμε παραδοσιακά στους πρώτους χορούς. Μπορείτε να δείτε βίντεο στο YouTube για να πάρετε ιδέες, αλλά το καλύτερο tip που έχουμε να σας δώσουμε είναι να εμπνευστείτε από την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να βγάζετε καθημερινά βίντεο με τη χορογραφία σας και στη συνέχεια να ενσωματώσετε τις αυθόρμητες αλλά επιτυχημένες κινήσεις σας σε μία ευρηματική version της!

Sing-a-song

Μην αγχωθείτε για να βρείτε ένα τραγούδι που συμβολίζει κάτι ιδιαίτερο. Απλά βρείτε ένα τραγούδι που είναι ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρέσει και στους δύο και, πιστέψτε μας θα αποκτήσει ιδιαίτερο νόημα μετά από αυτή την διαδικασία. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα κλασικό τραγούδι αν δεν είναι του στιλ σας, ούτε να μαλώσετε για το ποιο τελικά είναι «το δικό σας τραγούδι»!

Και τώρα, όλοι μαζί!

Συμπεριλάβετε τους φίλους σας ή και τους γονείς σας! Ίσως το καλύτερο tip για να κάνετε το χορό σας viral. Ή θα πετύχετε ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα με μία άρτια εκτελεσμένη χορογραφία, είτε θα γίνει ο απόλυτος χαμός –γιατί ποιος έχει συγγενείς και φίλους που μοιάζουν σαν επαγγελματίες χορευτές; Και, αν στην περίπτωσή σας ισχύσει το δεύτερο σενάριο, ακόμα καλύτερα! Το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και η όλη εμπειρία αξέχαστη. Μήπως να τα κάνετε θάλασσα επίτηδες;

Thank you note

Ευχαριστούμε θερμά τον Πέτρο Μάλαμα της Amaze DJs για την προσφορά του στη δημιουργία του άρθρου.

Με λίγα λόγια

Αποκλειστικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα από τους Dj Γάμου της Amaze Djs, σεβόμενο τις ανάγκες, το στυλ και τις απαιτήσεις σας. Γεμάτη πίστα, κορυφαία διάθεση και διασκέδαση στα κόκκινα!

Find us:

Εφταλιώτη 3, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη

Τ. 2311211903  –    6997145811

www.amazedjs.gr,

hello@amazedjs.gr