Χάρης & Κάτια

2015. Η Κάτια πηγαίνει τυχαία για καφέ στο μπαρ που δουλεύει ο Χάρης. Τα πρώτα βλέμματα.

2016, Μάιος. Ο Χάρης πηγαίνει τυχαία σε ένα καφέ που δουλεύει η Κάτια. (Τη συνέχεια των συμπτώσεων μπορείτε να τη φανταστείτε: το λευκό και γκρίζο προσκλητήριο ήταν για τον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στην Κηφισιά!). Δύο χρόνια αργότερα, βρίσκονται για τη δουλειά τους στη Λεμεσό της Κύπρου, οπότε οι προετοιμασίες του γάμου γίνονται με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας!

Υπερβολές, όχι όλα! Για παράδειγμα, το νυφικό! Η Κάτια έρχεται τον Σεπτέμβριο, για τις τελευταίες διευθετήσεις και το ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, προτού καν το δοκιμάσει! Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε που δε ρώτησε καν την τιμή!

Ο Χάρης προλαβαίνει να δοκιμάσει μερικά κοστούμια, πριν καταλήξει στην επιλογή του. Το σίγουρο είναι πως θα φορά το δαχτυλίδι του παππού του που δεν πρόλαβε να τον δει ντυμένο γαμπρό, με τα αρχικά του, ΘΔ και ένα ρολόι τσέπης –αφ’ ενός για να καταγράψει πόσα λεπτά θα τον έχει στήσει στα σκαλιά της εκκλησίας η Κάτια, αφ’ ετέρου γιατί του αρέσει πολύ αυτό το στυλ εποχής. Η μία από τις δύο κουμπάρες το γνωρίζει και του το κάνει δώρο! Δύο είναι και οι κουμπάροι, συνολικά τέσσερις και όλοι έχουν από μία έκπληξη για το ζευγάρι!

Την ώρα που δοκιμάζει κοστούμια ο Χάρης (σημειωτέο, μόνον το κοστούμι και το χώρο της δεξίωσης δεν είχαν βρει ακόμη) πρόβαρε και ένας ακόμη γαμπρός. Κουβέντα στην κουβέντα, τους συστήνει το χώρο που είχε κλείσει και ο ίδιος. Παίρνουν τηλέφωνο, πηγαίνουν να το δουν και αυτό ήταν! Το τραγούδι που διαλέγουν είναι το «Αφού σε βρήκα» του Αργυρού, άκρως ταιριαστό με την μετακόμιση σε άλλη χώρα και το love story τους.

Για το στυλ και το ύφος του στολισμού προσανατολίστηκαν σε γήινες αποχρώσεις με παιχνιδίσματα του λευκού και του ivoire, σε παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορχιδέες αφού ένας χειμωνιάτικος γάμος του Νοέμβρη έχει τα πλεονεκτήματά του. 

H Κάτια οργανώνει το bachelorette τον Σεπτέμβριο σε σκάφος στη Χαλκιδική για όλες τις φίλες της από Ελλάδα και Κύπρο. Ο Χάρης θα κάνει το δικό του bachelor party δύο ημέρες πριν το γάμο και το οποίο ξεκινά με paintball αλλά κανείς δεν γνωρίζει με τι καταλήγει. Μπορεί να το δούμε στην τρίτη ταινία «Hangover»;

Για το… γούρι, κάτι έπρεπε να μην γίνει τέλειο! Έτσι, οι βέρες που έπρεπε να γράφουν «boom boom! pow!» από τα κόμικς που λατρεύουν και οι δυο, έρχονται  από τον χαράκτη γραμμένες στα ελληνικά! Η ανθοδέσμη που έχει ζητήσει η Κάτια καταφτάνει με… λάθος λουλούδια, αν και τελικά ήταν αντικειμενικά πολύ όμορφη!

Όλα ξεπεράστηκαν με χιούμορ, και τότε… οι κουμπάροι τούς κάνουν ένα απίθανο δώρο: γαμήλιο ταξίδι στην παραμυθένια Βιέννη! Η after wedding φωτογράφηση μέσα στο φως του βορρά, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, στο Μουσείο Μπελβεντέρε, στην πλατεία με το σιντριβάνι, στο ανάκτορο της αυτοκράτειρας Σίσσυ, αναδύουν όλη την αγάπη που τους ενώνει με φόντο την πιο ρομαντική ευρωπαϊκή πόλη.

Ο Σωτήρης, η Λία Τρυψάνη αλλά και ο Θανάσης τους ακολουθούν κατά πόδας με τον εξοπλισμό τους. Ήταν όμως εκτός από εφευρετικοί και διακριτικοί, αφού μόλις πετύχαιναν τη λήψη που είχαν φανταστεί άφηναν τους νεόνυμφους να απολαύσουν το γαμήλιο ταξίδι τους!

Tripsanis Wedding Photography & Cinematography: Εθνικής Αμύνης 20, Κέντρο Θεσσαλονίκης, T. 2310.281023, K. 6944.414402

Find us:

W. www.tripsanis.gr

F. Tripsanis Photography 1974

I. Tripsanis Photography 1974

YT. Tripsanis Photography 1974