Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε 11/07/2022

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της συμβολαιογράφου κ. Σταματίας Μαθιουδάκη, παρουσία και του νομικού συμβούλου της SOPadv κ. Παύλου Καρκάλη η μεγάλη κλήρωση του περιοδικού «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ» για το 2022 που ανέδειξε τα τυχερά ζευγάρια, μελλόνυμφα και newly wed, που συμμετείχαν!

Η διαδικασία βιντεοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε  live από τα social media του περιοδικού «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ» με την κληρωτίδα να δείχνει την εύνοιά της σε 4 τυχερά ζευγάρια που κέρδισαν τα μεγάλα δώρα και τα παρέλαβαν την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 από τις εγκαταστάσεις του περιοδικού «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ» στην οδο Αναγεννήσεως 19:

1)Το ζευγάρι των Παναγιώτας Χειμωνίδου και Αθανάσιου Παδιώτη κέρδισε το 1o Δώρο αξίας 2.200€. προσφορά από τα καταστήματα επίπλων «ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ» και το οποίο περιλαμβάνει σετ  δύο καναπέδων, μοντέλο «Plaisir», ένα πρωτότυπο set καναπέδων σε vintage στυλ, με αναπαυτικό κάθισμα, επένδυση από ανθρακί ecopelle και καπιτονέ ύφασμα σε navy απόχρωση

2)Tο ζευγάρι των Αντωνίας Γαβριά και Νίκου Ανδρεόπουλου κέρδισε τo 2o Δώρο, αξίας 1.390€. προσφορά του περιοδικού «Προτάσεις Γάμου», ένα ηλεκτρικό scooter «Sweatyem1 boost» 240w full extra της εταιρίας Electric Moto

3)Το ζευγάρι των Ανθίας Καρρά και Παναγιώτη Αναστασιάδη κέρδισετo 3o Δώρο,  αξίας 1.000€ προσφορά της εταιρίας «PRIVEE EVENTS» , που περιλαμβάνει ένα 4ήμερο για 2 άτομα, σε σουίτα  του ξενοδοχείου «PRIVEE SANTORINI» και φυσικά, breakfast με θέα.

4)Το ζευγάρι των Μαρίας Μπουτσούκη και Σάββα Κελεσίδη κέρδισε τo 4o Δώρο, αξίας 1.000€. προσφορά από το gamosorganosi.gr, ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο 5 αστέρων ξενοδοχείο «MOUZAKI PALLAS»το οποίο περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό και βραδυνό, Jacuzzi για 2 άτομα, δύο Full Body Relax massage 50’,  δύο θεραπείες προσώπου, δύο σοκολατοθεραπείες, ελεύθερη χρήση σάουνας και γυμναστηρίου καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Internet.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Αν λοιπόν, ακόμη… το σκέφτεστε, υπάρχει ένα επιπλέον δέλεαρ: ο επόμενος μεγάλος διαγωνισμός του  «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ», του μεγαλύτερου και πληρέστερου περιοδικού για τον γάμο (αλλά και την βάπτιση) στην Ελλάδα που μετρά…. χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας και θα ανακοινωθεί προσεχώς με εξίσου πλούσια, συναρπαστικά και χρήσιμα δώρα για μελλόνυμφα ζευγάρια του 2023!!!