πέπλα για κάθε στιλ

Ένα πέπλο είναι πάντα μια όμορφη και ρομαντική προσθήκη για οποιοδήποτε νυφικό. Είτε έχετε επιλέξει ένα πιο μίνιμαλ νυφικό, είτε ένα νυφικό “πριγκιπικό”, σε Α γραμμή, ένα πέπλο θα είναι μία όμορφη τελευταία πινελιά στο bridal look σας. Μην ξεγελιέστε και θεωρείτε ότι όλα τα πέπλα είναι παραδοσιακά και δεν ταιριάζουν σε μια σύγχρονη νύφη: υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, με τούλι, ντελικάτη δαντέλα, floral σχέδια, κέντημα και πολλά άλλα, ώστε κάθε νύφη να βρει την ιδανική επιλογή για την ίδια.

Συνήθως οι νύφες προτιμούν να φορέσουν νυφικό πέπλο παρά στεφανάκι για να κοσμήσουν τα μαλλιά τους, καθώς ένα όμορφο πέπλο δίνει μία αριστοκρατική αίσθηση και αποπνέει έναν ρομαντικό αέρα. Υπάρχει κάτι το μαγικό σε αυτό το λεπτό κομμάτι υφάσματος, το οποίο “μεταμορφώνει” την καθημερινή γυναίκα σε νύφη.

Ταιριάξτε το με το νυφικό σας στιλ

Αν θέλετε να φορέσετε πέπλο τη μεγάλη μέρα, φυσικά θα πρέπει να ξεκινήσετε με το νυφικό. Το πέπλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο δίνει την δική του πινελιά στο νυφικό. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό το πέπλο να αναδεικνύει το νυφικό, προσθέτοντάς του χάρη και στιλ. Αφού βρείτε το τέλειο φόρεμα, θα μπορέσετε να βρείτε και το τέλειο πέπλο για να ολοκληρώσει το look. Πρώτα όμως, πρέπει να σκεφτείτε μερικά βασικά πράγματα.

Αρχικά, τι μάκρος ταιριάζει καλύτερα στο νυφικό σας; Οι επιλογές περιλαμβάνουν, πρώτα απ’ όλα, το μίνι πέπλο, το οποίο είναι πιο κοντό και πλαισιώνει ουσιαστικά το πρόσωπο της νύφης. Σε μεσαίο μάκρος μπορείτε να επιλέξετε ένα πέπλο που φτάνει μέχρι τους ώμους, ή τους αγκώνες. Στα πιο μακριά πέπλα περιλαμβάνονται αυτά που φτάνουν μέχρι το μέσο του νυφικού, αυτά που φτάνουν μέχρι το πάτωμα και τα πέπλα καθεδρικού στιλ, αυτά δηλαδή που ξεπερνούν κατά πολύ το νυφικό και πολλές φορές λειτουργούν σαν ουρά, αν το φόρεμα δεν έχει.

Σκεφτείτε πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας

Ακολούθως, πρέπει να σκεφτείτε πώς θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας. Κάποια πέπλα είναι φτιαγμένα για μαλλιά πάνω, ενώ άλλα στολίζουν πανέμορφα τα μαλλιά σας αν επιλέξετε να τα αφήσετε κάτω. Υπάρχουν ακόμη και στιλ πέπλων τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με μαλλιά μισά πάνω – μισά κάτω. Μπορείτε να βρείτε τόσο απλές επιλογές, όσο και πιο ιδιαίτερες για να στολίσετε οποιοδήποτε hairstyle.

Στιλ πέπλου

Έπειτα, σκεφτείτε εάν θέλετε ένα απλό πέπλο, φτιαγμένο μόνο από τούλι. Εάν ναι, θέλετε ένα, ή πολλά επίπεδα; Μήπως θα προτιμούσατε ένα στολισμένο πέπλο για να κάνετε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση; Σε αυτή την περίπτωση, τα πέπλα με κεντήματα, δαντέλα ή floral στολίδια είναι φανταστικές επιλογές.

Τέλος, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και έναν προϋπολογισμό για το πέπλο σας. Τα πέπλα είναι πολύ λεπτεπίλεπτα και, όσο πιο περίπλοκη η λεπτομέρεια, τόσο μεγαλύτερη η τιμή τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε τιμή, έτσι το πιθανότερο είναι να βρείτε αυτό που είχατε ονειρευτεί και εντός budget!

Στη συνέχεια, θα βρείτε 20 πανέμορφα πέπλα. Δείτε τα, πάρτε ιδέες και βρείτε το τέλειο στιλ για εσάς!

pepla-2pepla-3pepla-4

pepla-5pepla-6pepla-7

pepla-8pepla-9pepla-11

pepla-12pepla-13pepla-14

pepla-15pepla-16pepla-17

pepla-18pepla-19pepla-21

 

Τελικά, εσείς θα φορέσετε πέπλο τη μεγάλη μέρα; Τι στιλ πέπλου αναδεικνύει καλύτερα το νυφικό και τον χαρακτήρα σας;

Βάσια Καττή