Προτάσεις Γάμου 2020

Το Προτάσεις Γάμου 2020 σίγουρα ξεχώρισε όχι μόνο για το περιεχόμενο του που μας μάγεψε για άλλη μια χρονιά, αλλά και γιατί συντρόφευσε τις νύφες σε μια περίοδο πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τις αντιξοότητες το Προτάσεις Γάμου ήταν για τις νύφες μια όαση όπου μπορούσαν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να συνεχίσουν να ονειρεύονται το γάμο τους.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεφυλλίσετε και online το τεύχος του 2020!! Ήρθε η ώρα να παραδοθείτε σε παραμυθένιες εικόνες που απαθανάτισε για το Προτάσεις Γάμου ο διάσημος Έλληνας φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός. Ο φακός του οποίου αποτύπωσε σε δυο μοναδικά editorial όλες τις τάσεις στα νυφικά και στα ανδρικά κουστούμια του 2020 .

Προτάσεις Γάμου 2020: editorial    Προτάσεις Γάμου 2020: editorial

Επίσης, θα βρείτε την ευκαιρία να εμπνευστείτε από πραγματικούς γάμους όπως αυτός του Ιβάν Σαββίδη και της Λάουρα Καραΐσκου. Αλλά και από υπέροχα styled shoots που ετοίμασαν για εμάς οι συνεργάτες μας. Ακόμη, φωτογραφήσαμε για εσάς τις προτάσεις της αγοράς σε στέφανα, μπομπονιέρες και νυφικά αξεσουάρ!

Προτάσεις Γάμου 2020: Ρeal Wedding Διάνθιστον   Προτάσεις Γάμου 2020: Ρeal Wedding la coufeterie

Σκηνικό δίπλα στην θάλασσα    Styled Shoot Αρωμα

Τι περιμένετε λοιπόν! Ξεκινήστε το ξεφύλλισμα και αφεθείτε να ονειρευτείτε τον ιδανικό γάμο για εσάς!