Βεβαιωθείτε ότι αυτό το κεντρικό κομμάτι του δωματίου είναι διακοσμημένο με όμορφα όσο και πρακτικά αντικείμενα.

τραπεζάκι

Η διακόσμηση του καθιστικού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα του σπιτιού μας. Το σαλόνι είναι ο πρώτος χώρος που συναντούν οι επισκέπτες μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας. Εκτός από την υπόλοιπη διακόσμηση τους σπιτιού σας, μπορείτε να επιμεληθείτε και να απογειώσετε διακοσμητικά το τραπεζάκι του σαλονιού. Με απλές κινήσεις και διακοσμητικά όπως κεριά, λουλούδια, βάζα, δίσκους μπορείτε να έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Το τραπεζάκι είναι πάντα κεντρικό κομμάτι ενός καθιστικού. Εκεί χαλαρώνετε μετά από μία κουραστική μέρα και εκεί, συχνά, τρώτε κάποιο σνακ και σερβίρετε cocktails όταν έρχονται οι φίλοι σας για επίσκεψη. Προσθέστε έναν αναπαυτικό καναπέ, απαλό φωτισμό και μία στοίβα καλά βιβλία και δεν θα θέλετε να αλλάξετε γωνιά! Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του καθιστικού σας με όμορφο και δημιουργικό τρόπο.

Το τραπεζάκι

Το τραπεζάκι

Λατρεύουμε τον μπρούτζινο και μαρμάρινο συνδυασμό σε αυτό το τραπεζάκι. Κάνει το αποτέλεσμα τόσο κλασικό, όσο και μοντέρνο και εξακολουθεί να παρέχει άφθονο χώρο για όλα τα πράγματα που θέλετε να τοποθετήσετε πάνω του.

Το μεταλλικό στοιχείο

Το μεταλλικό στοιχείο

Καλή ιδέα είναι στο τραπεζάκι σας να συνδυάζετε και κάποιο παλιό στοιχείο (π.χ. το αγαπημένο βάζο της γιαγιάς) και κάποιο πιο μοντέρνο, όπως είναι για παράδειγμα το συγκεκριμένο, μεταλλικό διακοσμητικό. Σε μία μαρμάρινη επιφάνεια μας αρέσουν πολύ οι μεταλλικές πινελιές που κάνουν τέλεια αντίθεση.

Τα σουβέρ

Τα σουβέρ

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια στοίβα σουβέρ διαθέσιμα, έτσι ώστε να προστατέψετε την επιφάνεια του τραπεζιού από τα υγρά.

Τα βιβλία

Τα βιβλία

Τα βιβλία είναι ένας υπέροχος τρόπος να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του καθιστικού. Μπορείτε πάνω τους να βάλετε κεράκια για μία έξτρα cozy πινελιά ή ακόμη και το κοντρόλ της τηλεόρασης. Στο τραπεζάκι σας θέλετε να βάλετε τα βιβλία εκείνα με τα καλύτερα εξώφυλλα. Επιλέξτε ιδιαίτερα μοτίβα και χρώματα.

Το βάζο

Το βάζο

Ένα κομψό βάζο με κάποιο φρέσκο ή και ψεύτικο λουλούδι είναι φανταστική προσθήκη για το τραπεζάκι του καθιστικού. Αν το δωμάτιο έχει αρκετό φως μπορείτε να βάλετε και κάποιο παχύφυτο στο τραπεζάκι σας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλά πλατιά βάζα με έντονο ανάγλυφο και σχήμα, τα οποία δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσετε μόνο για λουλούδια, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κάποιο κερί ή μικροαντικείμενα.

Ο δίσκος

Ο δίσκος

Μικροί δίσκοι ή πιατάκια βοηθούν πάνω στο τραπεζάκι αν θέλετε να βολέψετε κάπου μικροσκοπικά αντικείμενα, όπως, για παράδειγμα, σπίρτα, αναπτήρα ή σοκολατάκια. Με τον δίσκο, λοιπόν, μαζεύετε όλα τα αντικείμενα από το τραπεζάκι του καφέ με μια κίνηση. Να αναφέρουμε, βέβαια, ότι ο δίσκος θα πρέπει να αφήνει τουλάχιστον τα 2/3 της επιφάνειας του τραπεζιού ακάλυπτα. Ο συγκεκριμένος είναι μία πολύ σικ προσθήκη για το τραπεζάκι του σαλονιού.

Το αρωματικό κερί

Το αρωματικό κερί

Ένα αρωματικό κερί είναι απαραίτητη προσθήκη για το τραπεζάκι σας. Επιλέξτε ένα άρωμα που αγαπάτε, ώστε να σας ηρεμεί και να σας βοηθά να χαλαρώνετε μετά από μία κουραστική ημέρα. Μπορείτε να προσθέσετε 1-2 μεγάλα κεριά ή και πιο πολλά, μικρότερα κεράκια.

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Εσείς τελικά πώς θα διακοσμήσετε το τραπεζάκι του καθιστικού σας;

Βάσια Καττή