Προσκλητήριo γάμου γαλάζιο

Το προσκλητήριο είναι αυτό που θα προδιαθέσει τους καλεσμένους σας για τον γάμο, το ύφος του, τη διάθεση, το dresscode, ακόμη και το δώρο. Πριν χαθείς στις αναρίθμητες επιλογές, διάβασε τι έχει να σου πει ο ειδικός!

«Η σωστή επιλογή ενός προσκλητηρίου είναι πάντα το πάντρεμα του στυλ και τις αισθητικής», μας λέει ο κ. Κορακίδης και εμείς τον ακούμε με δέος καθώς το τυπογραφείο του υλοποιεί τα όνειρα και τις ιδέες των ζευγαριών, από το 1968!  Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας για τη δημιουργία του τέλειου, για εμάς, προσκλητηρίου, είναι καλό να γνωρίζουμε τα εξής:

 Προσκλητήρια εταιρείας Κορακίδης

Μaster printer!

Η εμπειρία του εκάστοτε επαγγελματία και η επαφή του με το ζευγάρι είναι αυτό που θα καθορίσει τη σωστή επιλογή.  Όσο  αφορά τα χρώματα, την ποιότητα του χαρτιού, το ύφος του κειμένου και τη γραμματοσειρά.

 

So many choices..

Το είδος της εκτύπωσης ποικίλλει. Γυαλιστερά χαρτιά με ασημοτυπία ή χρυσοτυπία, λεία χαρτιά με glitter εκτύπωση, matte χαρτιά με ανάγλυφη και γκοφρέ εκτύπωση και πολύ άλλοι συνδυασμοί.  Είναι  που θα δώσουν την τελική μορφή στο προσκλητήριο του ζευγαριού.

προσκλητήριο γάμου με ασημοτυπία ή χρυσοτυπία,

 

Meet the kraft

Τα τελευταία χρόνια μέσα στην τεράστια ποικιλία χαρτιών που υπάρχει στο εμπόριο έχει κάνει την εμφάνισή του το kraft χαρτί που έρχεται να παντρέψει το vintage στυλ με το μοντέρνο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να εμπνευστούμε κάθε δυνατό συνδυασμό που θα ολοκληρώσει το στολισμό του γάμου.

 προσκλητήριο γάμου με kraft χαρτί δίνουν ένα vintage στυλ

 

What else?

Το βιβλίο ευχών, το menu της δεξίωσης, τα σουπλά που θα ομορφύνουν το τραπέζι και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία πάνω  στα ποτήρια των καλεσμένων είναι αυτά που θα δώσουν μια ευχάριστη διάθεση και θα κάνουν ανεξίτηλη την ανάμνηση μιας ξεχωριστής μέρας.

προσκλητήριο γάμου με θέμα την λεβάντα

 

Μore is… more!

Το προσκλητήριο μπορείτε να το συνδυάσετε και με τις μπομπονιέρες. Η επιλογή της μπομπονιέρας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Καθώς πρόκειται για το αναμνηστικό που θα λάβει ο καλεσμένος από τον γάμο του ζευγαριού . Τα στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν ποικίλουν. Γήινες απαλές αποχρώσεις, συνδυασμένες με μεταλλικά στοιχεία, γάζες, μεταξωτές κορδέλες και άλλα θεματικά όπως το ξύλο, μπορούν να συνθέσουν την μπομπονιέρα που ονειρευτήκατε.

 

Keep in mind

Το προσκλητήριο πρέπει να εκφράζει το ζευγάρι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό

 

Και για όσους ψάχνουν προσκλητήρια βάπτισης

 

προσκλητήριο βάπτισης με θέμα το μάτι

προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα το καραβάκι

Προσκλητήριο Βάπτισης για κορίτσι με θέμα κάκτο και ανανά

προσκλητήριο βάπτισης για αγοράκι με θέμα ινδιάνους

προσκλητήριο βάπτισης με θέμα ζωάκια του δάσους

About the expert

Το Τυπογραφείο «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ» γράφει ιστορία μέσα από το χαρτί» εδώ και 3 γενιές. Καλύπτοντας κάθετα τον χώρο των τυπογραφικών υπηρεσιών, από το Δημιουργικό, μέχρι την τελική εκτύπωση. Αποτελεί μια κάθετη, σύγχρονη και ευέλικτη τυπογραφική μονάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο printdesign.gr