ρουστίκ διακόσμηση

Οι γάμοι με ρουστίκ θέμα είναι από τους αγαπημένους μας, ανεξαρτήτως εποχής. Μοιάζει σαν να είναι πάντα στη μόδα και κάνουν τη μεγάλη μέρα πιο cozy. Οι απαλοί και ουδέτεροι χρωματισμοί, η λινάτσα, το ξύλο παντού… όλα “φωνάζουν” ρουστίκ. Το κακό είναι ότι πάρα πολλές ακόμη νύφες θέλουν να πετύχουν ένα ρουστίκ θέμα γάμου, επομένως μπορεί να σας φανεί αδύνατον να κάνετε πρωτότυπες και αυθεντικές διακοσμήσεις για το ίδιο ακριβώς θέμα. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε!

Για να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση του γάμου σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για την τελετή, αλλά και τη γαμήλια δεξίωση σε ένα άρθρο. Είτε κάνετε τη δεξίωση σε εξωτερικό χώρο για μία ακόμη πιο στενή επαφή με τη φύση, είτε θέλετε να κάνετε την αίθουσα να δίνει την ίδια αίσθηση φρεσκάδας, βρείτε στη συνέχεια τις αγαπημένες μας ρουστίκ διακοσμήσεις, που δεν έχετε δει σε άλλους γάμους!

 

Ξύλινες γλάστρες-κουτιά

Ξύλινες γλάστρες-κουτιά

Πόσο πιο ρουστίκ; Δημιουργήστε από μία σειρά σε κάθε πλευρά του διαδρόμου της Εκκλησίας με αυτά τα φανταστικά, ξύλινα γλαστράκια που μοιάζουν με κουτιά. Γεμίστε τα με τα αγαπημένα σας λουλούδια σε απαλές αποχρώσεις.

 

Φωτάκια

Φωτάκια

Μήπως η δεξίωση του γάμου σας γίνεται σε εξωτερικό χώρο; Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα με αυτά τα ντελικάτα, ρουστίκ φωτάκια. Σκεφτείτε και τι όμορφες φωτογραφίες μπορείτε να βγάλετε με αυτά.

 

Κλαδιά με φωτάκια

Κλαδιά με φωτάκια

Μιας και αναφερθήκαμε σε φωτισμό, σκεφτείτε να διακοσμήσετε κάποιο φυσικό στοιχείο με μικρά φωτάκια. Απλά τυλίξτε λαμπάκια γύρω από όμορφα κλαδιά με ωραίο φύλλωμα και τοποθετήστε τα σε οποιαδήποτε επιφάνεια του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης. Το αποτέλεσμα είναι παραμυθένιο.

 

Πίνακας με donuts

Πίνακας με donuts

Ακόμη και τα γλυκά της γαμήλιας δεξίωσης μπορούν να έχουν μία ρουστίκ προσέγγιση. Μπορείτε να σερβίρετε τα αγαπημένα όλων donuts, τοποθετώντας τα πάνω σε έναν φανταστικό, ξύλινο πίνακα, τον οποίο μπορείτε και να στολίσετε με μία πράσινη γιρλάντα. Πόσο πιο ρουστίκ;

 

Διαφορετικά φαναράκια

Διαφορετικά φαναράκια

Αν αναζητάτε περισσότερο φυσικό φως για τον χώρο της τελετής ή της γαμήλιας δεξίωσης, αυτά τα γυάλινα με σιδερένια κλουβιά-φαναράκια, θα δώσουν σε κάθε κερί μία φανταστική και glamorous διάθεση. Ιδανική επιλογή και για τη διακόσμηση των τραπεζιών.

 

Topper γαμήλιας τούρτας

Topper γαμήλιας τούρτας

Ναι, ακόμη και το topper της γαμήλιας τούρτας σας μπορεί να σχετίζεται με το θέμα σας. Αυτά τα ξύλινα αρχικά είναι μία υπέροχη και ρομαντική προσθήκη για το γλυκό σας. Μίνιμαλ, ρουστίκ, ό,τι ακριβώς πρέπει.

 

Διακοσμητικά τοίχου

Διακοσμητικά τοίχου

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές διακοσμητικών. Για ένα ρουστίκ θέμα γάμου μας αρέσουν πολύ αυτά που είναι φτιαγμένα από ξύλο. Η προσθήκη λουλουδιών κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο φρέσκο και μπορεί έτσι να δώσει ζωντάνια σε κάθε χώρο.

 

Καθίσματα νεόνυμφων

Καθίσματα νεόνυμφων

Για τα καθίσματα των νεόνυμφων μας αρέσει πολύ αυτή η ιδέα. Έχουμε δύο στεφάνια που αναγράφουν μέσα “Mr” και “Mrs” για τον γαμπρό και τη νύφη αντίστοιχα. Τα λουλούδια στο κάτω μέρος του στεφανιού δίνουν ζωή σε αυτό το ρουστίκ διακοσμητικό στοιχείο.

 

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Θα τις προτιμήσετε και για τη δική σας μεγάλη μέρα;

 

Βάσια Καττή