Στο Nyfika.gr μια μέλλουσα νύφη μπορεί να βρει το νυφικό που ονειρεύτηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις, οίκων νυφικών και σχεδιαστών!Επιπλέον μπορεί να κλείσει εύκολα τα ραντεβού της, στην σωστή χρονική περίοδο, μέσα από την δική της σελίδα! Τέλος μπορεί να διαβάσει την ειδική στήλη όπου πραγματικές νύφες μοιράζονται την εμπειρία εξυπηρέτησης από τα καταστήματα νυφικώ!

Το wedding-photographers.gr είναι το απόλυτο εργαλείο για τα μελλόνυμφα ζευγάρια στην σημαντική αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία φωτογράφου για τον γάμο τους. Μέσα από την σύγχρονη λειτουργία και το όμορφο περιβάλλον της η πλατφόρμα προσφέρει στα ζευγάρια την δυνατότητα να δουν δείγμα δουλειάς των προβαλλόμενων φωτογράφων , να εμπνευστούν από πραγματικούς γάμους αλλά και να γλιτώσουν πολύτιμο χρόνο στην αναζήτηση και την τελική επιλογή τους , χρησιμοποιώντας την φόρμα διαθεσιμότητας με βάση την ημερομηνία και τον τόπο του γάμου τους.

Στο dexiosi.gr το μελλόνυμφο ζευγάρι μπορεί να βρει τους επαγγελματίες που χρειάζεται για να οργανώσει την δεξίωση του. Χώροι δεξιώσεων, catering, και dj’s είναι συγκεντρωμένα εδώ. Μεγάλο πλεονέκτημα του dexiosi.gr αποτελεί η άμεση και εύκολη επικοινωνία των ζευγαριών με τους επαγγελματίες μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Από το 2001 το gamosorganosi είναι ο πιο πλήρης και ενημερωμένος οδηγός αγοράς για τον γάμο και την βάπτιση. Σε ένα σύγχρονο και ευκολόχρηστο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων κατηγοριοποιημένες σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν από την διοργάνωση ενός γάμου ή μίας βάπτισης. Εκτός από τις κατάλληλες επιχειρήσεις, οι επισκέπτες του gamosorganosi βρίσκουν πολλά tips, συμβουλές αλλά και ιδέες.