οργάνωση γάμου  καραντίνα

Είχατε αρχίσει την οργάνωση του γάμου σας αλλά η καραντίνα σας διέκοψε; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε από το σπίτι σας.

Πολλά ζευγάρια είχαν αρχίσει τα σχέδια για τον γάμο τους, όμως όποια πρόοδος είχε γίνει διακόπηκε ξαφνικά, με την πανδημία του κορωνοϊού να “χτυπά” ολόκληρο τον κόσμο. Όπως άλλαξαν σχεδόν τα πάντα γύρω μας και περιοριστήκαμε στα σπίτια μας, έτσι άλλαξαν και τα πράγματα στη βιομηχανία του γάμου. Το να μείνουμε σπίτι είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει έτσι απλά να πούμε “αντίο” στην παραγωγικότητά μας.

Αν είχατε αρχίσει κι εσείς να οργανώνετε τον γάμο σας, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν κάποια tasks που μπορούν κάλλιστα να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σας. Σε αυτή τη φάση, θα πρέπει να κάνετε όσο περισσότερα πράγματα μπορείτε χωρίς να βγείτε έξω και ταυτόχρονα να μην σταματήσετε να επικοινωνείτε με τους επαγγελματίες που επιλέξατε για τη μεγάλη μέρα.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε 6 πράγματα στο ταξίδι της οργάνωσης του γάμου που μπορούν να γίνουν από το σπίτι.

#1: Οργανώστε τους πίνακες του Pinterest

Ψάχνετε απεγνωσμένα μία διαφυγή από την αρνητικότητα των ειδήσεων για τον Covid-19; Αποσπάστε την προσοχή σας οργανώνοντας τους πίνακές σας στο Pinterest. Είτε έχετε ήδη μοιραστεί τις ιδέες σας με τον ανθοπώλη σας, είτε ακόμη αναζητάτε έμπνευση για τη μεγάλη μέρα. Το να βρείτε και να οργανώσετε τις αγαπημένες σας ιδέες θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την οργάνωση του γάμου σας. Έτσι, όταν με το καλό έρθει η ώρα να βγείτε από το σπίτι χωρίς έγνοιες, θα τα έχετε όλα έτοιμα!

#2: Κάντε online μαθήματα χορού

Αν είστε σε καραντίνα μαζί με τον σύντροφό σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος . Αξιοποιήσετε τον χρόνο σας μέσα, από το να κάνετε online μαθήματα χορού! Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, πολλοί instructors κάνουν διαδικτυακά μαθήματα χορού, επομένως μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αναζητήστε μαθήματα για ζευγάρι και προετοιμαστείτε για τον πρώτο σας χορό τη μεγάλη μέρα.

#3: Ετοιμάστε την playlist του γάμου

Μιας και είπαμε για χορό, ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε και την playlist για τη γαμήλια δεξίωση. Μην το γελάτε, είναι μία διαδικασία που μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες. Θέλει χρόνο για να βρείτε τα τραγούδια εκείνα που θέλετε να ακούσετε από τον DJ ή τη μπάντα που έχετε κλείσει για τη μεγάλη μέρα. Και μην ξεχάσετε να κάνετε τη λίστα με τα τραγούδια που δεν θέλετε με τίποτα να ακούσετε στη δεξίωση του γάμου σας! Είναι εξίσου σημαντική.

#4: Δοκιμάστε το μενού του γάμου

Καθώς ο κόσμος αλλάζει, πολλά caterings προσφέρουν νέες υπηρεσίες. Τι σημαίνει αυτό; Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα εστιατόρια, έτσι και πολλά caterings πλέον σας στέλνουν πακέτο το μενού για να το δοκιμάσετε στο σπίτι σας. Κάντε την απαραίτητη έρευνα αγοράς online, δοκιμάστε το μενού που θέλετε για τη μεγάλη μέρα και σβήστε ένα πολύ σημαντικό task από τη λίστα σας.

#5: Αναζητήστε νυφικά online

Ενώ τίποτα δεν συγκρίνεται με το να δοκιμάζετε ένα νυφικό μέσα σε ένα μαγαζί, μπορείτε να κάνετε μία πρώτη έρευνα αγοράς από το σπίτι σας. Μέσω καραντίνα, οι πωλητές κάνουν την αναζήτηση νυφικού online πιο εύκολη από ποτέ. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα νυφικό χωρίς πρώτα να το δοκιμάσετε, μπορείτε όμως να βρείτε το στιλ που σας αρέσει, όπως και τις λεπτομέρειες και τη σιλουέτα που προτιμάτε. Είναι το πρώτο βήμα στον δρόμο για την αγορά του τέλειου νυφικού.

#6: Φροντίστε τον εαυτό σας

Αυτό είναι το πιο σημαντικό task για την προετοιμασία της μεγάλης μέρας που μπορείτε και πρέπει να κάνετε εν μέσω καραντίνα. Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για να μείνετε σε φόρμα όσο μένετε σπίτι. Διαβάστε βιβλία για να απασχολείτε το πνεύμα σας. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για να νιώθετε καλά μέσα σας. Και μην ξεχνάτε: είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Βάσια Καττή