Η επιλογή για την ανθοδέσμη αντανακλά την προσωπικότητα της νύφης. Από τα χρώματα που θα επιλέξει, το μέγεθος, μέχρι το σχήμα της πρέπει να είναι αυτό που της ταιριάζει και που έχει ονειρευτεί. Παραδείγματα λουλουδιών που είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο για να επιλέξετε για την ανθοδέσμη είναι τα τριαντάφυλλα, τα κρίνα και οι λυσίανθοι. Μπορούμε όμως να τιμήσουμε την κάθε εποχή χρησιμοποιόντας ένα είδος λουλουδιών που ανθίζει μόνο τη συγκεκριμένη περίοδο στη Φύση.

είδη γάμου και ανθοδέσμη

For Ever

Την νυφική ανθοδέσμη μπορούμε να την συντηρήσουμε για περισσότερες από 10 μέρες στο βάζο κόβοντας τα κλαδιά από κάτω, κάθε μέρα και ανανεώνοντας το νερό. Το μπουκέτο που έχει μόνο τριαντάφυλλα μπορεί  και να αποξηραθεί. Υπάρχει και τρόπος να διατηρηθεί όπως είναι, φτάνει να σταλεί την επομένη ημέρα στην Ολλανδία. Εκεί, με ειδική επεξεργασία αφυγραίνεται και επιστρέφεται σε διάφανο κουτί, μετά από περίπου έναν μήνα!

στολισμός γάμου

Flower Meanings

Ο βασιλιάς των λουλουδιών, το τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη. Ο κρίνος παραπέμπει στην αγνότητα, τη θηλυκότητα και την ειλικρίνεια. Ειδικά ο λευκός κρίνος, συμβολίζει τη γονιμότητα. Η τουλίπα που ανθίζει το χειμώνα, είναι σύμβολο αγάπης, τύχης και καλοσύνης. Ενώ η παιώνια συμβολίζει καλή τύχη, ευνοεί τις γυναίκες και κρατά ζωντανό τον έρωτα. Η ορτανσία υποδηλώνει βαθιά συναισθήματα. Το τόσο παρεξηγημένο στη χώρα μας  γαρύφαλλο,  συμβολίζει αγάπη, αβρότητα, διακριτικότητα αλλά και επιλεκτικότητα. Η ανεµώνη ή ανεμολούλουδο,  την προσδοκία και την απλότητα. Η ορχιδέα είναι σύμβολο σπάνιας ομορφιάς και αγάπης. Ο ηλίανθος παραπέμπει στη ζεστασιά και τη μακροβιότητα. Τέλος, η γυψοφύλλη συμβολίζει την αθωότητα.

Άρωμα – Luxury Wedding Artists

«Για το γάμο δημιουργούμε τις ανθοσυνθέσεις που θα διακοσμήσουν τις λαμπάδες, το νυφικό αυτοκίνητο, το μπουκέτο  της  νύφης καθώς και τον εσωτερικό διάδρομο της εκκλησίας. Ο στολισμός του εξωτερικού χώρου επίσης αποτελεί βασικό στοιχείο της δουλειάς μας όπως και το τραπέζι καλωσορίσματος, το ρύζι, τα κεριά και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά αντικείμενα, είτε διάφορα κεράσματα για τους καλεσμένους ή ό,τι άλλο μας ζητήσει το μελλόνυμφο ζευγάρι. Στο κατάστημά μας επίσης υπάρχουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες, σετ κουμπάρων, στέφανα, ευχολόγια. Τέλος, μπορούμε να προτείνουμε διάφορα γαμήλια κεράσματα και δροσιστικά ποτά σε ιδιαίτερες βάσεις. Όλες αυτές οι υπηρεσίες συνδυαστικά μόνο αρμονικό αποτέλεσμα μπορούν να χαρίσουν».

Find us:  Γρ. Λαμπράκη 152, Θεσσαλονίκη, T.  2310 920879, Fb. Άρωμα – Luxury Wedding Artists

Credits

Στολισμός: Άρωμα – Luxury Wedding Artists ||   Φωτογράφος: Komninos photography || Χώρος Φωτογράφισης: Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης