Wedding Offer | Pixair App

 

Η καινοτόμα εφαρμογή “Pixair” που απογειώνει το φωτογραφικό αποτέλεσμα κάθε εκδήλωσης, σε συνεργασία με το Περιοδικό “Προτάσεις Γάμου” σας προσφέρει μια ειδική  έκπτωση 15%  για όποιο πακέτο επιλέξετε χρησιμοποιώντας σαν κουπόνι τον κωδικό: PG2023

Όροι & προϋποθέσεις

Η προσφορά  ισχύει:

  1. Για όλο το 2023
  2. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτους (Ίσως το πιο πρωτότυπο δώρο γάμου από φίλους προς το ζευγάρι)

Πως θα την αποκτήσετε:

  1. Αγοράζοντας το πακέτο της επιλογής σας απευθείας από το link : https://pixair.gr/promo-pg2023
  2. Χρησιμοποιώντας το Promo Code  PG2023 στην διαδικασία αγοράς οποιουδήποτε πακέτου μέσω της εφαρμογής

Οι φίλοι σας, ανακοίνωσαν στην παρέα ότι σκοπεύουν να παντρευτούν!!!

Ακολούθησαν, χειροκροτήματα, γέλια, πειράγματα, ευχές και μετά, συνωμοτικά στη γωνία, αρχίσατε να κάνετε σχέδια οι φίλες της νύφης όπως και εσείς, οι φίλοι του γαμπρού αρχίσατε τις…συνομωσίες!

Τί έκπληξη να της ετοιμάσουμε κορίτσια;  Λέτε να του οργανώσουμε bachelor ;

Και όμως, το καλύτερο δώρο γάμου από όλη την παρέα και μαζί το πιο πρωτότυπο και προχωρημένο δώρο είναι τo Pixair!   Η απίστευτη εφαρμογή που τους κάνει όλους σούπερ σκηνοθέτες, φωτογράφους, cameramen και top influencers!

Φανταστείτε: αποκτώντας την εφαρμογή…«ρεφενέ», έναντι 200€ έως 300€, μπορείτε όλοι μαζί να συμμετέχετε στην ωραιότερη ημέρα της ζωής των κολλητών σας. Γίνεστε ζωντανό κομμάτι μιας εμπειρίας ζωής! Με τη χρήση του app έχετε όλοι μαζί την ευκαιρία να κλικάρετε και να βλέπετε όλες τις λήψεις και τα video που έχετε τραβήξει! Λήψεις που δεν…προλαβαίνει να πιάσει ο φακός του official φωτογράφου!

Τώρα πια μπορεί να μη χαθεί ούτε ένα χαμόγελο, ούτε μία γκριμάτσα, ούτε ένα στιγμιότυπο αστείο, ούτε ένα φιλί ρομαντικό, ούτε μια χορευτική φιγούρα, ούτε ένα δάκρυ συγκίνησης, ούτε μία μικρή αλλά τόσο πολύτιμη στιγμή!

Είναι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής των φίλων σας και αυτό είναι το ωραιότερο δώρο – οι πολύτιμες ανεπανάληπτες ώρες χαράς – ….φλιτζανάκια και βάζα θα τους πάρουν κάποιοι άλλοι!

Το Pixair είναι εφαρμογή για κινητά IOS & Αndroid  που επιτρέπει στους φίλους και στους καλεσμένους να μοιραστούν μεταξύ τους και φυσικά μαζί με το ζευγάρι, φωτογραφίες και βίντεο σε ένα κοινό timeline ζωντανά! Εύκολα και διασκεδαστικά ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από τα κινητά τους σε πραγματικό χρόνο, κάνουν like και προσθέτουν τα δικά τους hashtags από όλη της διάρκεια της ημέρας, από την προετοιμασία της νύφης, του γαμπρού, από το μυστήριο, από κάθε λεπτομέρεια της δεξίωσης…

Το «event» ανοίγει δύο εβδομάδες πριν την Μεγάλη Μέρα και κλείνει δυο εβδομάδες μετά, οπότε και έρχεται το δώρο σε «περιτύλιγμα»: καταφτάνει μέσω email όλο το υλικό σε υψηλή ανάλυση, για να το αποθηκεύσουν οι νεόνυμφοι για πάντα!

Αναλυτικότερα; Κατεβάζει ένας από την παρέα το «δώρο γάμου Pixair» στο κινητό του, δημιουργεί το event που συμφωνήσατε και προσκαλεί με μήνυμα ή μέσω social media όσους πρέπει και θέλει για να κατεβάσουν το Pixair και αυτοί στο κινητό τους.

Τώρα, παίζετε όλοι μαζί! Στο «Ψηφιακό Ευχολόγιο» οι καλεσμένοι ανεβάζουν ζωντανά ευχές απευθείας από το κινητό τους μέσω selfie βίντεο!

Ήρθε η ώρα της δεξίωσης; Στο «Pixair Booth» το πρώτο δια δραστικό photo Booth, που η ομάδα του Pixair εγκαθιστά στο χώρο, με όλα τα απαραίτητα props και φυσικά ένα ring light που κολακεύει τα πρόσωπα, μπορούν να μπουν όλοι οι καλεσμένοι και να βγάλουν φωτογραφίες που ανεβαίνουν ζωντανά στο timeline του app!

Θα παίξετε όσο θέλετε Like, θα δημιουργήσετε Hashtag, θα αποθηκεύσετε όλο  το backstage του γάμου και θα κάνετε τους νεόνυμφους φίλους σας σταρ, πρωταγωνιστές μιας ταινίας love story με happy end και πολυκάμερη κάλυψη!

Αυτοί για να σας ανταποδώσουν το υπέροχο δώρο που τους κάνατε, θα σας στείλουν όσες φωτογραφίες αντέχουν …λογοκρισία από το φανταστικό γαμήλιο ταξίδι τους- πάντα μέσω του Pixair!

Ανακαλύψτε τη νέα, καινοτόμα εφαρμογή για iOS & Android, που ξεκίνησε από την Ελλάδα και κατακτά τον κόσμο!

*Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε wedding offers απεγγραφείτε από την υπηρεσία συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ