Sunshine Trailer

Η Σοφία Σκυλίτση μοιράζεται μαζί μας την ιστορία πίσω από το πιο κεφάτο, πολυμορφικό και ιδιαίτερο trailer που έχετε συναντήσει.

Το όνειρο

«Το Sunshine Trailer ξεκίνησε από ένα όνειρο, που έγινε όραμα και τελικά έγινε πραγματικότητα μέσα από την πιο απροσδόκητη μορφή. Η ιδιαίτερα περίπλοκη ιδέα που είχα αρχικά βρήκε εφαρμογή σε ένα εγκαταλελειμμένο τρέιλερ αλόγων. Άλλωστε, η ανανέωση, η ανακύκλωση, η επαναχρησιμοποίηση και η αναγέννηση μικρότερων ή μεγαλύτερων αντικειμένων για μένα δεν είναι απλώς θεωρία, αλλά συμβολίζει μια ολόκληρη στάση ζωής που δηλώνει πρώτα από όλα σεβασμό στη φύση. Το sunshine trailer είναι ακριβώς αυτό: η μετάβαση από το παλιό στο νέο. Έτσι, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και με μπόλικη αγάπη και φροντίδα του δώσαμε ξανά ζωή. Αν το καλοσκεφτείς αυτές οι μεταβάσεις υπάρχουν και στη δική μας πραγματικότητα: για παράδειγμα η ζωή πριν το γάμο και η ζωή μετά το γάμο.

Η ιδέα

»Είχα ξεκάθαρη εικόνα για το Sunshine Trailer και ήταν αυτή ακριβώς που τελικά υλοποιήθηκε. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω του ότι πρόκειται για ρυμουλκούμενο όχημα και όχι αυτοκινούμενο. Και όμως, με τη βοήθεια συνεργατών και με τη θέλησή μας να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μου, το τρέιλερ μεταμορφώθηκε σε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό. Πλέον, μπορεί να πλαισιώσει κάθε σημαντικό σας γεγονός, δίνοντάς του το φως και την πινελιά που επιθυμείτε. Μου αρέσει να σκεφτόμαστε το Sunshine Trailer ως έναν “σταθμό” που με το πολυτελές, minimal design του, προσδίδει σε κάθε event, υψηλή αισθητική από την πρώτη εντύπωση έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

»Το μοίρασμα της έμπνευσής μου, ως ιδέα, με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους, ήταν για μένα σημαντική κινητήριος δύναμη για την ολοκλήρωσή του. Το “αγκάλιασαν” με πολύ ενθουσιασμό τόσο ως αρχική ιδέα, όσο και ως τελικό αποτέλεσμα με τις απεριόριστες δυνατότητες χρήσης του. Η μελέτη και η αναπαλαίωσή του έγινε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από επαγγελματίες. Mε φροντίδα, έμπνευση και μεράκι, προσθέτοντας σε κάθε λεπτομέρεια λίγη sunshine λάμψη και πολλή αγάπη.

»Η ολοκλήρωση του concept που είχα ονειρευτεί για το Sunshine Trailer παρουσίασε πολλές δυσκολίες. Σε κάθε στάδιο, τόσο τεχνικές και μηχανολογικές, όσο και νομικές, που αρκετές στιγμές έκαναν το όραμά μου να φαντάζει ακατόρθωτο. Σκεφτείτε μόνο πως είναι μοναδικό στην Ελλάδα! Η υπομονή μου, η προσήλωση στο στόχο και η αμέριστη χαρά μου καθώς το έβλεπα να παίρνει μορφή ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Μία φράση της κόρης μου, ότι με τα όνειρά μου αποτελώ πηγή έμπνευσης για τους γύρω μου, ήταν το σπουδαιότερο κίνητρο, που μου έδωσε τη δύναμη να το ολοκληρώσω.

To trailer

»Το Sunshine Trailer εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ως ηλιαχτίδα φτάνει όπου βρίσκεστε, με την μεταφορά να την αναλαμβάνω εγώ. Σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού, απο νησιά μεχρι και την πιο απομακρυσμένη περιοχή. Είναι πλήρως αυτόνομο, με ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό, ψύξη, μόνωση και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής vintage ηλεκτρικών συσκευών, μέσα απο μία ολοκληρωμένη σειρά. Είναι ευέλικτο και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι προσαρμόσιμο και να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες.

Η χρήση

»Στόχος μου είναι η διοργάνωση κάθε event με πλήρεις υπηρεσίες κάλυψης. Mε έμφαση στη λεπτομέρεια, υψηλή αισθητική, για ένα κομψό και πολυτελές αποτέλεσμα. Ουσιαστικά προσφέρουμε custom made και personalized. Yπηρεσίες γάμου και όχι μόνο, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε wine bar, cocktail και mock tail bar, coffee and beverage drinks, herbal and cake, private chefing, catering stand, dj stand, photobooth stand ή ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!

»Δίνει το παρόν σε πάρτυ γενεθλίων, αποφοίτησης, συνταξιοδότησης, προτάσεις γάμου και επετείους. Σε bachelor parties, prewedding ή afterwedding φωτογραφίσεις, picnic parties, corporate events, baby shower parties, θεματικών πάρτυ, intimate dates for dinner στο αγαπημένο μέρος του ζευγαριού ακόμη και σε δάσος, συμμετοχή σε εκθέσεις ως info kiosk, ή food van σε festival, σε εγκαίνια καταστημάτων και όπου άλλου μπορείτε να φανταστείτε!.

Eυχαριστούμε τον φωτογράφο Nicolas Gompos για την παραχώρηση των φωτογραφιών και τη food blogger «Dine Me Up» για τη δημιουργία των πιάτων της φωτογράφησης.

Sunshine Trailer

»Το όνειρό μου είναι το Sunshine Trailer να ταξιδέψει παντού στην Ελλάδα. Να έρχεται πρώτο στο νου και στην καρδιά σας, και μ’ αυτό να συνοδέψει κάθε ευχάριστη στιγμή σας. Να πορεύεται με κάθε επιθυμία σας, ως πρώτη σκέψη! Και σύντομα να αποκτήσει και “αδελφάκι”, ώστε να καλύπτουν μαζί ολοένα περισσότερες εκδηλώσεις. Ξέρετε, λένε πως sky is the limit, αλλά η δικιά μας ηλιαχτίδα το ξεπερνάει και αυτό!»

Find us: www.sunshine-trailer.gr, tel.: +30 698 703 0917, Fb: Sunshine_inspiring_events, Instagram: sunshine_trailer